Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek segítene a továbblépésben vagy hátráltatna a feldolgozásban?
23 éves fiú vagyok. Pár hete lett vége a 3,5 fél éves kapcsolatomnak. Részemről nagyon nagy szerelem volt és hatalmas csalódás lett a vége. Elfogadtam a helyzetet, a nehezén szerintem túl vagyok, de még azért eszembe jut a volt barátnőm, elfog a szomorúság ha rá gondolok.
Egy közös baráton keresztül megismertem egy eszméletlen jó fej, csinos, aranyos lányt. Ha nem lennék "gödörben" már randira hívtam volna. A kérdés az, hogy ilyen esetben szerintetek randizzak vele vagy várjam meg míg teljesen talpra állok? Nem szeretnék senki áltatni, szívatni. Korrekt lenne a részemről így nyitni felé?
Én alapvetően azt gondolom, hogy amíg nincs túl az exén az ember, nem kéne társat keresnie. Szóval hanyagolni kéne a társkeresőket, meg egyéb tudatos ismerkedést.
Viszont! Azt is gondolom, hogy ha az ember megismerkedik valakivel, aki hű meg ha, főleg ha az a típus, aki nagyon ritkán talál hozzávaló embert (Én 27 évesen mindössze két olyan emberrel találkoztam, aki úgy igazán hű meg ha volt, és valóban passzoltunk (volna)...), akkor nem kéne elszalasztani a lehetőséget. Szóval szerintem, ha úgy érzed, hogy ez a lány nagyon hűha, nagyon szeretnél vele közelebbi viszonyt, és nem csak pótléknak használnád, nem az exedet keresnéd benne, szerintem hívd el találkozni. De haladj lassan, és figyeld magadat, és közben dolgozd fel a csalódást. Meg legyél őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!