Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyiben nehezíti a feldolgoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben nehezíti a feldolgozást, a továbblépést válás után a számotokra, hogy ha a párotok magánéletére, új párjára rálátásotok van?

Figyelt kérdés

akiknek nincs gyerekük, és elválnak, szerintem könnyebb, mert nem kell újra meg újra találkozniuk, nem is kell egymásról tudniuk.

de ahol gyerekek vannak, és miattuk tartani kell az exszel a kapcsolatot, óhatatlanul értesül auz ember, éppen mi van a másikkal, kivel van együtt, találkozni kényszerülsz velük stb.

nektek ez mennyire megterhelő, mennyire zavaró? például ha épp elváltatok, de tudjátok, hogy a párotok nagyon boldog az új párjával stb.

2018. jún. 9. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez csak abban az esetben nehezebb, ha én boldog voltam a párom mellett, és mindvégig szerettem, de kiderült, hogy ő nem.

Ez inkább csalódottság. Valahogy ez nálad is így fest.

De ha te is találsz valakit aki mellett boldog leszel mindez nem fog többé érdekelni.

2018. jún. 9. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan is volt, hogy láttam az életét, és olyan is ahol nem. Egyik sem könnyű...
2018. jún. 9. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Kifejezetten örülnek ha a párom boldog lenne a kapcsolatában mert akkor nem ba***gatna még 4 év után is és lenne velem elfoglalva folyton, de tuti nincs olyan nő sajnos aki képes lenne ebből kizökkenteni :-(
2018. jún. 11. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nalunk ,az van h a parom exe kutakodik is utanunk sajnos vissza is halljuk h nezeget facebookon ,es csak velunk tud foglalkozni ,en kerulom nagy ivbem a gyerekert is csak a patom megy ,es ha netalan ketten visszuk vissza akkor elobb ki teszzuk csak latni ne keljen.
2018. jún. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!