Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasítás feldolgozásában ez tényleg segíthet?
Nemrég túlestem egy nagy csalódáson, amit nagyon nehezen dolgozok fel. Egy lány ismerősöm szerint az lenne a legjobb, ha belevetném magamat az éjszakába, szórakozóhelyről-szórakozóhelyre járnék, és agyba-főbe kefélnék mindenkivel. Szerintetek igaza van? Mert nem igazán hiszek abban, hogy ez megoldás lenne bármire is.
30/f
Van akinek az, van akinek nem... ha ódzkodsz a gondolattól, akkor ne. Ez amúgy is csak egy sekélyes egófényezés, ideig-óráig működhet, nem tagadom.
Bár hogy ne legyen romokban az önbecsülésed, flörtölni mindenképp próbálkozhatsz.
Én jobban hiszek az alkotó munkában, az önmegvalósításban. Ez amin keresztül mész, egy gyászfolyamat, tök normális.
Nekem ami segített, az új hobbikba belekezdeni, elkezdeni mozogni (valami amit szeretsz, nem ami muszáj!), utazni egyedül... azt csinálhattam, ami nekem jólesett, és könnyebben jöttem rá, mit akarok.
Onnantól igazából sokkal kevesebb csalódásom volt az életben.
29/N
Nem hiszem.
Egyszer kipróbáltam, smároltam 3-4 sráccal egy éjszaka alatt. Másnap nagyon rosszul éreztem magam miatta, magányosan. Sehova se vezet az egesz. Egy haverom is ezért állt le az alkalmi dolgokkal, mert magányossá teszi az embert.
Ha gondolod próbáld ki, de sehová se vezet. Sőt, ha nem jön össze semmi, akkor az mégjobban összetör. Max flörtöltess, de semmi több. De azt se diszkókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!