Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már olyan, hogy kezdeményezett nálatok egy nő, visszautasítottátok, majd meggondoltátok magatokat?
Kedves férfiak!
Azt szeretném tudni, hogy volt-e olyan, hogy kezdeményezett nálatok egy nő, abban a pillanatban visszautasítottátok, majd később rájöttetek, hogy hiba volt.
Ha volt ilyen, akkor mi változtatta meg bennetek a dolgokat?
2017. május 30. (azoknak, akik lemaradtak róla! én már akkor is megmondtam, hogy nem jó ötlet)
Szabó Netti nevű felhasználó kérdése:
Nőként kezdeményezni tanárnál?
Sziasztok! 22éves vagyok, okj-n tanulok és megtetszett a kb.15 évvel idősebb tanárom. Szerintem ez kölcsönöm.. folyamatosan néz engem órákon, érdeklődik, a közelemben van, mosolyog rám.. Elhatároztam, hogy kezdeményezek, elé állok, hogy egy ideje többet érzek iránta. Így legrosszabb esetben is sikerül lezárnom ezt az egészet. (A tanárnak nincs se családja, se párkapcsolata)
Szerintetek ez nagyon gáz lenne?
a te megjegyzéseid ugyancsak nagyon "fontosak"
és igenis fontos amit írtam, lám győzött a tanár józan esze!
Sajnálom, hogy így alakult... :(
Pont ma nézegettem rá a kérdésre, van e valami fejlemény.
Na 70%-os, most boldog vagy? Milyen "frankó" lehet az életed, ha ez ekkora elégedettségel tölött el... pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!