Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már olyan, hogy kezdeményezett nálatok egy nő, visszautasítottátok, majd meggondoltátok magatokat?
Kedves férfiak!
Azt szeretném tudni, hogy volt-e olyan, hogy kezdeményezett nálatok egy nő, abban a pillanatban visszautasítottátok, majd később rájöttetek, hogy hiba volt.
Ha volt ilyen, akkor mi változtatta meg bennetek a dolgokat?
Visszautasított a volt oktatód?
nem volt tanára, hanem mostani.
nagyon vicces ezeket a lepontozásokat látni.
Netti és 82-es.
de azért lássátok be, nem mondtam múltkor olyan nagy hülyeséget, amikor azt írtam, hogy ezt nagyon nem kéne.
az élet, pontosabban a tanár úr igazolta vissza, hogy jól láttam a szituációt.
kívánok sok-sok ilyen erkölcsös kollégát, mint ő. :)))
Arról volt szó, hogy ha vége lesz a képzésnek mostanában, akkor kezd közeledni, ergo véget lett, és ergo nem, már nem a tanára, hanem a VOLT OKTATÓJA csak!
És igen, tudom, hogy én is kommenteltem olyat, ami nem volt épp fontos, sőt, de sajnálom, nem tudom elviselni ezt a rosszindulatot, kárörvendést. Lehet ócsárolni a kérdezőt amiatt, mert egy volt oktatójától akart valamit, persze, szíved joga, csak mindez rólad is elég sokat elárul. Ahogy az "én bezzeg már megmondtam" hozzáállásod is.
tévedsz, ez nem káröröm.
hanem annak ünneplése, hogy vannak még tisztességes, szabálykövető, gondolkodó emberek.
a tanár okosan döntött!
és ha eltekintünk a tanár-diák szitutól, akkor nyilván nem tetszett neki Netti.
remélem, azért is nem én vagyok hibás, h. a tanár úr nem vonzódott hozzá.
Ha tudod róla, hogy tisztességes stb akkor azt is tudod hogy miért utasított vissza.. és annak köze nincs ahhoz, hogy nem vonzódna..
Mert ha vonzódik, ha nem, visszautasít, mert tisztességes
Netti
itt viszont a te logikád bicsaklik meg.
azt mondtad, úgyis vége a sulinak, már nem a tanárod, és ha tetszel neki, kezdeni fog veled.
csűrhetjük-csavarhatjuk, nyilván nem érezte azt, amit te, és azért sem, mert tanár, és azért sem, mert nem szerelmes beléd.
ezt elhiszem, h. nehéz megemésztened, de öncsalás, ha mást gondolsz.
majd elmúlik, és találsz egy hozzád illő srácot.
azt kéne megértened, h. nem én vagyok gonosz, sem a világ, sem a tanár, h. ez nem jött össze, hanem amit te készültél meglépni, az volt durva.
Figyelj nekem ez volt a megérzésem..Tévedtem!
Ennyi..
Eddig is gondoltam, hogy konzervatív, de ilyenkor az ember reménykedik..
A legtöbbünk sajnos nem tudja irányítani az érzéseit, de ezért szerintem nem kell/kellett volna engem fikázni úgy, ahogy azt a másik kérdésnél tették.
Kedves utolsó!
Ezt hogy csinálod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!