Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ugye nagyon taszító tud lenni, ha egy férfi visszautasítás után sem tud felejteni?
Figyelt kérdés
Nem próbálkozik ugyan, de érezni, hogy nagyon bele van bolondulva. Ugyan egyrészről tisztelet a nőnek, másrészt rossz, még ha nem is próbálkozik nála, csak lehet érezni apró jelekből. Egy mosoly, etc, de nem hívja már sehová.2017. máj. 3. 11:43
1/4 anonim válasza:
Szia! Igen elég kellemetlen. én is ebben a helyzetben vagyok, nőként. egy férfi kollegám, aki egyébként nős, de ez most mindegy, teljesen belém habarodott. én közöltem vele, hogy ezt felejtse el, mert egyrészt én nem is vonzódom hozzá, másrészt meg ugye kollegák vagyunk és nős. De a legfőbb hogy nekem nem tetszik. És nagyon nyomult, most meg csak epekedve néz, meg kedveskedik néha, de az idő legnagyobb érzésben semmit sem csinál, de nagyon elvörösödik ha bármilyen kontaktusba kell lépni velem.
3/4 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem írni ami a lényeg az egészben: hogy engem még mindig nagyon idegesít, hogy tudom, hogy utánam epekedik, túlzottan kedves, és az elvörösödésétől meg kifejezetten rosszul vagyok...de tudom, hogy nem tehet róla, de valahogy nagyon idegesít. és az is, ha bókol, az meg felrobbantja a fejem.
4/4 anonim válasza:
Taszítónak nem mondanám... kínosnak az (főleg, mert a lány tehetetlen), de hát arról nem tehet a férfi, hogy neki még mindig bejön a nő. Nem fog egy csapásra elkezdeni nem tetszeni neki a nő egy visszautasítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!