Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? 40+ nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? 40+ nő összejön a barátnője évek óta özvegy nevelőapjával.

Figyelt kérdés
A korkülönbség 13 év, a barátnőség 30 éves, a Barátnő ellenzi (gyakorlatilag megszakította a barátságot), a pár korábban csak látásból/hallomásból ismerte egymást. Kérdezzetek ha infóra van szûkség a véleményhez. Trollok, kultúrálatlan véleményalkotók kíméljenek! Nem az igazságot keresem, csupán az esetleges különböző álláspontokra/nézőpontokra vagyok kíváncsi.

2018. máj. 4. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Én nem látok benne semmi kivetnivalót. Két felnőtt, független ember.
2018. máj. 4. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nálam a barátnő bármelyik családtagja, vagy jó barátja TABU lenne, a nevelőpapa meg egyenesen a bizarr kategóriába tartozik.

Csak gondold magad az állítólagos barátnőd helyébe: ez a fickó egykor az édesanyjával szexelt, most meg a barátnőjét mássza.... Bonyolítja a helyzetet, hogy az édesanyja halott, ergo az emlékét sem tiszteled egy picit sem.

Én nem csodálom, hogy megszakította veled a kapcsolatot.

2018. máj. 4. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Hajrá...majd kiderül, mi lesz belőle. Így önmagában nem tűnik nagyon extrém helyzetnek.
2018. máj. 4. 09:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

# 2/3

A "mássza" az hidd el messze áll ettől a kapcsolattól.

Nem én kezdeményeztem, barátkozással indult. Az anya emlékét maximálisan tisztelem, ismertem is és egy nagyon kedves szeretetreméltó nő volt. Megjegyzem a betegége alatt és miatt hosszú évekig nagyon nehéz időszakot éltek meg a házasságukban, ami a barátnőt is nyilván mélyen érintette de az oroszlánrészét mégsem ő élte meg... Szerintem az is szeretet, ha egy ilyen tragédia után 'engedem' és elfogadom, hogy a családtagom túllépjen (amit úgy gondolom teljesen sosem lehet feldolgozni) ahelyett, hogy duzzogok és haragszom mint egy féltékeny gyerek. Megjegyzem csak irányomban... Pedig van saját családja. Pusztán egy szeretetkapcsolattal bővült az alphelyzet, ráadásul nem egy idegennel - ezt akár pozitívan is fel lehetne fogni, mintsem egy újabb veszteséggel tetézni...

2018. máj. 4. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem haragudnék. Ha fontos nekem a nevelőapám, akkor szeretném, ha boldog lenne. Ha ezt a boldogságot a barátnőm adja meg neki akkor elfogadnám.
2018. máj. 4. 10:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hasonlóképp érzem magam is.

Belegondoltam a fordított esetbe - akkoriban veszítettem el apukámat, amikor a barátnőm az anyukáját. Sokévnyi házasság után ezt nagyon nehéz feldolgozni gyerekként is de főleg pár/házastársként. Anyukámnak is nagyon nehéz és nem haragudnék bárkit választana párnak (mondjuk ha emberi jellem tekintetében kifogásolható lenne az egyén akkor nem örülnék). Az én gyászérzésemről nem tehetne az új partner és akkor is nekem kell ezzel megkűzdenem ha az anyukám új párt találna. Ez sajnos nem változtatna a szomorú történésen...

2018. máj. 4. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Barátnőm azt kérte még a legeslegelején, hogy szakítsam meg a kapcsolatot de azt ne mondjam, hogy Ő nem szeretné ezt a kapcsolatot, hanem mondjak valami saját indokot. Ennek a kérésnek nem tettem eleget, azóta nem beszél velem:(
2018. máj. 4. 11:14
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem aljas.
2022. aug. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!