Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoztátok fel a válás utáni kudarcot, mi segített benne?
Sziasztok!
Lassan 1 éve mondtuk ki, hogy ennyi volt (pontosabban az exem kezdeményezte), közös gyerekünk is van, és nem tudtam magam túltenni még a kudarc élményen. Egyelőre ott tartok, hogy dühít a párkapcsolat, mint intézmény, "nekem nem való párkapcsolat", stb. Az exem közben már mással van, ez is rátesz még pár lapáttal. Nem érzem magam befogadónak arra, hogy nőkkel ismerkedjek, maximum 1 éjszakás kalandok, de kb még az se, mert voltak problémáink a szex terén az exemmel, és még bennem vannak azok az élmények.
Tudom, hogy nem lehet a volt kapcsolatunk kudarcaira építeni, és nem is szeretnék megmaradni ebben az állapotban, de mégis ez ügyben kérnék tanácsot, hogy nektek hogy sikerült a kudarcból kijönni, vagy elkezdeni újra ismerkedni, akár kalandozás, akár komolyabb célból?
Úgy hogy eldöntöd h a jó dolgokert cserébe bevallalod a kockazatot h vmelyik noben csalodhatsz mert tudod h kepes vagy tovabb lépni es tiszta lappam kezdeni új embernel. Nem csapod be magad azzal h minden nő szemét hanem.inlabb előbb ismerkedsz.
Akkor leszel kész kapcsolatra amikor kívül belül teszel érte. Mondjuk sportolsz odafigyelsz oltozkodesedre,
Belsoleg meg tudsz örömöt nyujtani egy nőnek,pl tudod szorakozatani h jól erezze magat melletted ez nagyon fontos.
Meg amikor vagysz arra erzelmileg h szeressenek meg te is szeressel valakit.
Privatban megírod mi volt konkretan a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!