Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és még nem volt barátom, ez ciki?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még nem volt barátom ez ciki??nem is iagán tudom ,hogy kell csókolózni azt mondják csak lazán ahogy jön háát jó ez menne is mogyuk de az nem feltétleül jó!!:Pazt szerettem volna még kérdezni ,hogy tetszik egy srác ő 18 éves csak látásból ismerjük egymást én odamennék hozzá csak nemtudom ,hogy mit mondjak!!:Pszerintetek??attól egy kicsit parázok ,hogy ő egy picit nagyszájú,csajozós hogy én nem vagyok-e hozzá "kicsi" mivel ő már 18 lehet ő már korán sexet akar amit én még egy idejig biztos nem akarnék vele??!!odamernék menni hozzá csak ezek miatt parázok!!:S:P:P
2008. dec. 8. 22:22
1 2
 11/16 anonim válasza:
Inkább örülj neki!Az élet úgyis túl hosszú ahhoz h ne legyen senkid akivel boldog vagy...szerintem.
2008. dec. 9. 15:43
 12/16 A kérdező kommentje:
háát igaz!!de mit mondhatnék neki??(ha ő háát mondhatom nagyszájú csávónak és pont ezé parázok egy kicsit h lehet h csak oltogat :P de lehet h csak azé parázok ennyire mert még nem volt pasim):D
2008. dec. 9. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem hívj el inkább egy nyelvtankönyvet randizni..

Amúgy meg, ha úgy érzed, hogy nem tetszel neki, akkor mit erőlködsz? -.- Van még rajta kívül több milka pasi..

2008. dec. 9. 16:35
 14/16 A kérdező kommentje:
XD háát oké majd megpróbáok helyesen írni csak gyorsan írtam!!:P háát igaz nem feltétlenül tetszhetek neki de pont ezért akarom felkelteni a figyelmét!!:D
2008. dec. 9. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindegy mit csinálsz, csak soha ne írj előtte. Lassan se!!!

Egyébként meg ha numera vadász, mi a fenét akarsz tőle? Te szeretnél lenni az egyik vonal a sorban?

2008. dec. 10. 16:11
 16/16 A kérdező kommentje:
neeem nem az h az csak nagyszájú!!XDnem ismerem őt nemtudom milyen csak látásból ismerem!!:P
2008. dec. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!