Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és még nem volt barátom, ez ciki?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és még nem volt barátom ez ciki??nem is iagán tudom ,hogy kell csókolózni azt mondják csak lazán ahogy jön háát jó ez menne is mogyuk de az nem feltétleül jó!!:Pazt szerettem volna még kérdezni ,hogy tetszik egy srác ő 18 éves csak látásból ismerjük egymást én odamennék hozzá csak nemtudom ,hogy mit mondjak!!:Pszerintetek??attól egy kicsit parázok ,hogy ő egy picit nagyszájú,csajozós hogy én nem vagyok-e hozzá "kicsi" mivel ő már 18 lehet ő már korán sexet akar amit én még egy idejig biztos nem akarnék vele??!!odamernék menni hozzá csak ezek miatt parázok!!:S:P:P
2008. dec. 8. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen kérdés naponta föl van téve, amikor megírod, kidob 5-6 hasonlót. Vagy használd a keresőt.
2008. dec. 8. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha a kérdésedre kell válaszolni, akkor a szövegből arra következtetek, hogy NEM volt barátod. Remélem elég kielégítő választ kaptál :) További szépestét ^^
2008. dec. 8. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
18 vagyok barátnőm 15.Több mint 3 és fél év van köztünk, és nagyon szeretjük egymást. Igaz én léptem hogy megismerjük egymást, meg több mint fél évig nem is jártunk csak "barátkoztunk" , most pedig már 5 hónapja szerelmesek vagyunk:P
2008. dec. 8. 22:39
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
gyerekek, gyerekek, akkor nem volt baratod, es akkor mi van?
2008. dec. 8. 22:44
 5/16 anonim ***** válasza:
27%
Szóval te nem vagy normális...
2008. dec. 8. 23:10
 6/16 anonim ***** válasza:
47%

a 2.válaszolonak eloszor nem értettem a válaszát! aztán észrevettem a kérdojelet és egy jot kacagtam!

:DDD tetszik!:DDD

2008. dec. 9. 00:27
 7/16 Srapnel ***** válasza:
Nem tudom, hány milliárd ember élt eddig a Földön (talán 30-40?), na, a nagy részük átesett ez első mindenen (randi, csók, szex, stb.) és működik úgy is, szóval nem kell parázni, élvezd. Tényleg sok az ilyen kérdés.
2008. dec. 9. 10:09
 8/16 anonim ***** válasza:
szia nekem is 15 évesen volt elsőnek barátom!!de ezis valami ilyesmi történetel kezdödöt amit most leírtál!!az első csóktol nagyon paráztam nem akkartam bénázni!!de aztán jött magátol!!ja és én most 16 vok a barátom 19lessz és jól megvagyunk szóval mindent bele!!válaszolva a kérdésedre egyeltalán nem ciki hogy még nem volt barátod!!
2008. dec. 9. 13:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Az a ciki, hogy ilyen hülységeket kérdezel.

Nem kell követni amit a tetű kereskedelmi TV csatornák, meg a magazinok az emberek agyába próbálnak vésni!

2008. dec. 9. 14:37
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi a vászokat!!:Dháát h szét akar majd dugni??xDháát biztosan hagynám is egy idő után!!XDde ahoz el kell teljen egy idő!!amúgy mit mondjak neki h elkezdjünk beszélgetni??oda mernék hozzá menni cs nemtudom mivel is kezdjem!!:Pmogyuk van sok olyan fiú haverom akik nagyon jófejek és akartam velük beszélni (de csak barátság) és bedobtam valami hülyeséget vagy leordítottam hogy mogyuk szia dani de cs úgy váratlanúl meg h jön-e velem amerikába meg milyen szép időnk van meg hogy vagytok mi volt veletek szóval valami baromságot!!:Pde a sráccal más a hejzet azért érzékeltetni akarom vele valamennyire h mivan!!fúú ismere a haveri körét (és ő is olyannak tűnik) ha megtudná h teccik nekm biztos elkezdene oltogatni az a baj h gondolom csak ezt vagy csak azért mert bejön nekem!szóval talán nem így kéne megközelíteni de nemtudom!!szerintetek??
2008. dec. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!