Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutathatom ki?
Szeptemberben egy szüreti buliban egy olyan lánnyal találkozok ha minden összejön, akivel eddig 2-3szor találkoztam (csak 2 hónapja ismerem). Mikor találkoztunk, akkor is ő kezdeményezte a találkozót! Én úgy érzem, hogy csak barátként kezel (ha jól tudom kapcsolata van).
Hogy tudnám kimutatni neki, hogy én többet érzek iránta, mint egy barát?

Szerintem menni fog ez majd, ha nagyon tetszik a lány. Én innen veszem észre, ha tetszem egy fiúnak: többször néz rám, de nem csak "futólag", nagyon figyel arra, amit mondok, hozzászól a mondottakhoz, még akkor is, ha nem tőle kérdeztem, kedves, ha teheti, hozzám ér, próbál hozzám közelebb kerülni. Én azt mondom a legfontosabb a szemkontaktus:)
18/l

sokszor érintsd meg ... nézz hosszan a szemébe és mosolyogj.
hívd el pl. fagyizni.

Semmikép se ronts ajtóstul a házba!!! Azzal megijeszted. De ne is ferdíts, nincs mit szégyellned.
Amit az előző írt, nagyon jó. Érintsd meg gyakran, észrevétlenül, finoman! Gyakran, hosszan nézz a szemébe! Ne görcsölj! Vedd úgy, hogy biztosan össze fogtok jönni, csak idő kérdése. Attól fellazulsz.
Ha tényleg nagyon bejön, akkor komolyan oda tudsz figyelni rá, rá tudsz hangolódni, ami közelebb hozza a sikert.
Amíg képben van a másik fickó, csak barátkozz! De éreztesd vele, hogy te férfi vagy, ő meg nő! Hagyd, hogy magától jöjjön rá, hogy kellesz neki! Hiába próbálnád a szájába rágni!!! Ne vallj szerelmet!!!!!!!!!!!!!! Attól nem leszel vonzóbb, sőt!
Összegezve nem kell kimutatnod, hogy többet érzel iránta mint egy barát. Inkább azt kell elérned, hogy ő is így érezzen. Legyél férfias, szórakoztató lelki társa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!