Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire rémisztő egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rémisztő egy nagyon sikeres nő?

Figyelt kérdés

Tudnátok e férfinak lenni egy olyan nő mellett aki legrosszabb esetbe is letesz havi nettó 2 milliót az asztalra? Vagy az ilyen nőnek csak gazdag pasit kéne keresnie?

Az a baj, hogy én úgy tapasztalom hogy a gazdag pasik egy olyan nőt akarnak aki haptákba áll nekik, akinek az élete arról szól hogy támogassa azt a férfit. De ha a nőnek is ugyanez kell…

Másfelől nem tudnék együtt élni egy olyan férfival aki egy kicsit is kitölti az ebből adódó komplexusait, vagy úgy gondolja hogy valaha is ott hagyhatja a 200 ezret fizető állását, majd én eltartom…

Persze, nem kell az a pénz, de én ugyan nem tudok az ágyba felizgulni egy eltartottra, csak egy önálló férfira.

Más nők is úgy látják hogy a siker nagyon nehezíti a pár találást?

(Arról ne is beszéljünk hogy “miért dolgozol hétig mindig? Meg hogy “márpedig a nő dolga a gyesen otthon maradni mondjuk 5 évet, attól hogy a pasi keresete lóf*sz az övéhez képest”)

Csak én látnám fairnek hogy nem én mondok le a karrieremről, ami ível fel, meg nem ennek a pénznek az x százalékáról mondunk le, hanem ő is otthon tudna maradni?

2021. júl. 1. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne rémísztő? itt mindig azt olvasom, hogy nem számít a pasik pénze, csak meg tudjon élni belőle. >:)
2021. júl. 1. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem fölizgatna, ha ilyen tehetséges, értelmes nőt simogathatnék esténként:)
2021. júl. 1. 15:17
 13/17 BeefEater ***** válasza:
Miért ne tudnék együtt lenni ezért valakivel? Ha ilyen sikeres akkor inkább büszke lennék rá.
2021. júl. 1. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Számomra nem lenne az, minta lenne.
2021. júl. 1. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nettó 700 ezer körül keresek, és erősen kisebbségi érzésem lenne, hogy csak ennyire vittem, miközben te igazán jól keresel.
2021. júl. 1. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Vállalkozó vagy, vagy felsővezetőként dolgozol egyébként?
2021. júl. 1. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy célszerű lenne a férfinek otthon maradni gyes-en, de akkor végképp lemaradnék mögötted, úgyhogy emiatt se működne a dolog. Az is zavarna, hogy neked jobb lakásod, autód lenne, és megengedhetnél olyan dolgokat, amiket én valószínűleg soha. Nem lenne egyenrangú kapcsolat, mivel folyton azt látnám, hogy neked mindened megvan, amiről én csak álmodhatok.

Az nem zavarna, hogy sokáig dolgozol, mert én is sokszor ezt teszem, próbálok lépkedni előre, viszont hiába érném el akár nettó 1 milliót, az még akkor csak zsebpénzre lenne elég melletted. A kisebbségi érzés tehát sose múlna el.

2021. júl. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!