Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi rémisztő ilyen esetben egy szexkapcsolatban?
Igaz nem vagyok férfi, viszont “rosszpéldaként” megkaptam még anno az okítást..
Ilyenkor sokszor azt hiszik, hogy nem feltétlen csak szexkapcsolatban gondolkozol, hanem többet szeretnél és ők ezt pont “kerülnék”. Kicsit megvan a para, hogy azért szeretnéd őt többet látni, mert már beleszerettél és ők ilyenkor szívesebben dobnak egy ninjafüstöt és időszakosan vagy végleg felszívódnak, mielőtt másba fordulna a kapcsolat
3-as. Talán azok még rosszabbak. Volt tapasztalatom innen a gyk-ról is házas nővel. A végén ő lett besértődve, én lettem a szemét. Mert ám a nők is nagy játékosok! Én eleve azzal kezdtem, házas vagyok, nem válok. Ó, oké, ez rendben lesz, ő sem akar válni. Majd ő mégis válna, én is váljak. Meg hát ő belém szeretett. Meg hát ő olyan férfit keresett mindig is mint én. Meg hát nekünk lenne jövőnk. Az előző pepitába ugyanez volt. Én értem hogy szeretnének egy jól szituált, értelmes férfit stabil alapokkal. Viszont én nem taktikáztam, az elején elmondtam a szándékaimat és a határokat. Aztán ezek után elgondolkodtam magamon, és rájöttem, hogy inkább a családom, a felépített életem mintsem az a kis izgalom. A szex az szex, nagyon nagy különbség nincs közötte, ezért nem fogom lerombolni az életem, suttba vágni azt amit eddig felépítettem. Mivel érzelmeket nem szándékoztam belevinni a szexkapcsolatba, így a testiségen kívül mi mást adott volna? Na ezért inkább nem, felébredtem. Otthon semmi baj nincs közöttünk, az meg hogy ösztönösen fejben rámuzdulnék minden csinos nőre, tudom kordában tartani. Testi vágy, semmi egyéb. A kollégám beleszaladt egy csúnya válásba és fincsi kis balhékba, ugyanis a szexkapcsolata borult. A nő férje szétverte a kollégám kocsiját, laza 2 milliós kárérték. Emellett megfenyegette, a felesége innentől kezdve rájött hogy megcsalta, most válnak. Két gyerek, vállalkozás, ház. Egy nyomorult szexért??? Kijózanító volt a története.
Szexkapcsolat csak az egyedülállóknak való.
#6: Szerintem csak beleválasztottál.
Lehet, hogy a határokat nem tisztáztátok világosan - vagy én vagyok túl egyszerű.
Mindenesetre a szexkapcsolat veszélyes, és nem is a nők többségének való. A fix, stabil szeretői viszony, azonos párkapcsolati háttérrel, igényekkel viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!