Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 éves létemre még sohasem voltam szerelmes, nem lesz rémisztő a lány számára?
úgy értem nem fog érzelmi analfabétának gondolni?
rövid kapcsolataim voltam, de szerelmes még nem voltam.
vagy inkább mondjam azt hogy már voltam szerelmes? mert úgyérzem ő az, akivel esetleg hosszútávon is el tudnám képzelni, nem akarom elijeszteni.
mit javasoltok?
Lopj, csalj, hazudj!
Egy jó sunáért mindent! Csak úgy tovább ahogy eddig, rövid kapcsik, begbaxod azt cső!
Légy őszinte, nem olyan könnyű szerelmet találni ilyen elcseszett világban...
Én örülnék ha én lehetnék az első szerelem, meg mindenben az első, de olyan sajnos kihalófélben lévő példány.
19/l
Figyu, őszintén én is baromira el vagyok kenődve, mert én se voltam még szerelmes úgy hogy azt viszonozzák is. Csak olyanba akinél esélytelen a dolog. Gyakorlatilag érzelmileg hideg vagyok a kapcsolatokban, és ez nemegyedi hanem NAGYON SOK ilyen kapcsolat van. Az egész csak a szex miatt van még meg, mert az tartja egyben. Látod az elsőt? lopj csalj hazudj, és a többi is ezt teszi, mert nem talál olyan lányt akit szeretni lehetne.
Ahogy az én elképzeléseim is olyanok amihez élő modellt találni baromi nehéz, így marad az érzelemmentes kábítás.
légy őszinte...
de hogy merülne fel a kérdés?
hát melyik rosszabb, ha nem volt még szerelmes valaki, vagy ha nem volt még barátnője. lassan 21 éves leszek és még mindig első kapcsolatomra vágyom, szerelmes már voltam, csak érzelmeim nem találtak viszonzásra. szerintem rémisztőbb egy lánynak ha még nem volt barátnőm, mintha még nem lettem volna szerelmes... bár, kitudja...
a lényeg szerintem ha normális a csaj egyik se érdekli, legalábbis remélem, ugyis az számit hogy ővele akkor éppen mit és hogyan...
Szerintem a szerelem sokkal inkább szerencse kérdése, mint a szexuális kapcsolat létrejötte (sosem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom.. jó, nekem az is szerencse kérdése :P)
És szerintem csak megértik. Amúgy meg engem kíváncsivá tesz minden ilyen eset, gondolom a lányokat is.
Amúgy marhajó, mostmár mindig erre fogsz koncentrálni, és ez jócskán zavarja a spontaneitást.
Én részemről már el se tudom képzelni, hogy szerelmes legyek (a nőhiány erre képes), úgyhogy az biztos, hogy az első szexszel nem várok szerelemig (max a csaj).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!