Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztetnek randikon azzal, hogy jó lenne, ha híznék?
Figyelt kérdés
18,5 BMI-m van, tehát nem vagyok az a nagyon sovány kategória. Edzek is, formás a fenekem, és maroknyi formás cicim is van, tök jó méretű. Ennek ellenére rendszeresen olyanok hívnak randira, akik mondják, hogy 5-10 kg nem ártana vagy ilyenek...Ha látja a képeimen, hogy vékony vagyok, akkor mi az istenért hív el randizni? Nincs elég husis nő ebben az országban? Több van, mint vékony...vagy ennek valami olyan célja van, hogy lerombolja az önbizalmam, nehogy azt higgyem, hogy jól nézek ki? Nem értem, én senkit nem cseszegetek a külsejével, ha nem tetszik, akkor többet nem találkozok vele és kész. De annak mi értelme, hogy kritizál, aztán megint akar találkozni?2021. júl. 1. 08:31
11/15 A kérdező kommentje:
#10 amúgy jah, amikor volt rajtam plusz 5 kg, akkor meg már én is azt kaptam, hogy sok...a férfiaknak semmi sem jó?
2021. júl. 1. 11:26
12/15 anonim 

válasza:

#11 így van, mindig fogsz találni olyan férfit a világon, akinek épp nem vagy jó
13/15 Ypszilon1980 

válasza:

Anno vékony voltam nagyon és mindenki azzal jött, hogy egyek rendesen meg hízzak, amikor meg meghíztam, akkor adjak le.... Szóval ez úgy látom általános probléma, nem csak a társkeresésben.
14/15 anonim 

válasza:

Nekem kimondottan bejön a vékony és nyilván nem vagyok egyedül, emiatt pedig én értelemszerűen biztos nem fogok egy rossz szót se szólni, mivel nem tudnék. Fordított esetben igen, de az meg bunkóság lenne. Szimplán csak rossz partnereket találtál. Most bárhogy is nézzen ki a másik, hogy nêz már ki, hogy leszólják, mert jobb lenne, ha változtatna xy-on. Mintha rendelt volna egy terméket és panaszkodik, hogy ő kép alapján máshogy képzelte... vicc kategória. (és nem arról beszélek mikor szándékos torzítás, félrevezetés van, mert az mindkét fél számára igen kellemetlen szituációhoz vezethet)
15/15 Á.Zoli 

válasza:

Ne foglalkozz velük. Örülj neki, hogy nincs felesleged!!! 👍😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!