Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz kijelenteni ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz kijelenteni ilyet?

Figyelt kérdés
Mondjuk ismerkedsz valakivel. És nyíltan megmondod neki,hogy nem vagyok hajlandó versengeni más nőkkel,ha velem randizik,akkor mással ne. Vagy én vagyok és más nem. Ne hülyítsen és nem csak szexelni akarok,mert belefáradtam a sok hülyeségbe.
2021. jún. 29. 18:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha más is kell neki,akkor annyit is ér,mehet isten hírével. Ebben már volt részem,kössz nem kell megint
2021. jún. 29. 20:23
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Ketten beszélnek:

-Tehát azelőtt hozzon meg egy döntést, mielőtt informálódna?

-Ha más is kell neki,akkor annyit is ér,mehet isten hírével. Ebben már volt részem,kössz nem kell megint.

-Te egy egytől tízig terjedő skálán mennyire tartod magad okosnak?

-..........

A kipontozott helyre a te válaszod jön, kérdező! Figyelünk rád.

2021. jún. 29. 20:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyot tévedsz én nem az vagyok aki fut és puncsol egy szánalmas pasinak...
2021. jún. 29. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hamarabb összejönnék a törölközőmmel mint veled.
2021. jún. 29. 21:26
 15/21 A kérdező kommentje:
14 hajrá az nem mos rád
2021. jún. 29. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Önellátó vagyok, nő csak dugni kell legfeljebb, de azért köszi
2021. jún. 29. 21:57
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Tudom, pont hozzád való drága
2021. jún. 30. 06:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Nekem az ilyen selejt nem kell,még arra se
2021. jún. 30. 07:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Azzal nincs gond, hogy nem akarod, hogy átverjenek, sokadik legyél a sorban stb...

De áruld már el, mitől vagy ennyire frusztrált, hogy úgy harcolsz mint a vérmacska, aminek meghúzták a farkát? :D

2021. jún. 30. 14:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezt még nőként is jó nagy hülyeségnek tartom. Alapból nem értem hogy kéne kivitelezni... Rádír, hogy szia majd te ezt előadod és megkéred, hogy törölje le magát a társkeresőről 1 mondat után?

Kicsit az álláskereséshez hasonlít a netes ismerkedés. Álláskeresésnél sem 1 CVt küldesz aztán vársz a sültgalambra, hanem kiküldesz vagy 20-at, elmész 3 interjúra majd 2 ajánlatból választasz. Persze ha havonta csak 1 CVt küldesz ki és ráérsz még 10 évig munkanélküli (szingli) lenni, akkor hajrá.

Szerintem te még nagyon kezdő lehetsz ebben a társkeresésben vagy fiatal és naív. Beszélgetsz 10 pasival, abból jó ha 5 nem ghostingol majd talán 3-al sikerül találkoznod és abból jó ha 1 megfog. Ez az egész több hetet is igénybevehet, tehát a saját időddel cseszel ki meg a másikéval is, ha nem 'tartasz több vasat a tűzben'. Ja és sokkal hamarabb fogsz kiégni aztán elkezdheted vásárolni a macskákat...

2021. jún. 30. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!