Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz kijelenteni ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz kijelenteni ilyet?

Figyelt kérdés
Mondjuk ismerkedsz valakivel. És nyíltan megmondod neki,hogy nem vagyok hajlandó versengeni más nőkkel,ha velem randizik,akkor mással ne. Vagy én vagyok és más nem. Ne hülyítsen és nem csak szexelni akarok,mert belefáradtam a sok hülyeségbe.
2021. jún. 29. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked ez az elvárásod, erre vágysz, ettől érzed úgy, hogy figyel rád, akkor nem gáz. Valakinek az a normális, ha több emberrel ismerkedik, te több figyelmet akarsz magadnak, bizonyára te is megadod ezt. Teljesen rendben van.
2021. jún. 29. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
De azért neked ugye több srác is van a polcon?
2021. jún. 29. 19:04
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
nem gáz. Ha a nő csak unaloműzésből pasizik, legalább derüljön ki mielőbb
2021. jún. 29. 19:04
 4/21 A kérdező kommentje:
2-es nekem képzeld el nincs senki a polcon. Ezt jól benézted ,én nem ti vagyok ,hogy egyszerre többet hülyítsek. Nekem ez nem kell
2021. jún. 29. 19:21
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
Hátpersze
2021. jún. 29. 19:24
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Az idióta válaszolókkal ne foglalkozz, ezek mindenhol megjelennek😄😄 nyugodtan mondd ezt meg, csak ne ennyire "szigorúan", kicsit finomabban szerintem.
2021. jún. 29. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

#4: nem érted az online társkeresés menetét. Nem hülyítés az, ha egyszerre több emberrel beszélgetsz, randizgatsz. Ez teljesen normális, mert vadidegen emberekről van szó, akikről semmit, ismétlem, semmit sem tudsz. Pár randi után kideürl, hogy egyáltlán van-e közötök egymáshoz, és amikor komolyodik a dolog a többi szálat elvarrod.

De ha te annyira ráérsz, hogy ugyanezt a csigalépcsőt megjárod mindenkivel egyenként, akkor hajrá, de ne várd el másoktól. Azaz elvárhatod, de magadat fogod megfosztani jó lehetőségektől ezáltal.

2021. jún. 29. 19:37
 8/21 A kérdező kommentje:
Drága 7es ő írt rám és nem fordítva ,ha neki más kell akkor ne írogasson nekem és ennyi,ne nézzük már egymást bolondnak..
2021. jún. 29. 19:50
 9/21 anonim ***** válasza:
84%
Én örülnék ennek a hozzáállásnak, mert én is így gondolom. 31f
2021. jún. 29. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

Tehát azelőtt hozzon meg egy döntést, mielőtt informálódna?

---

Kérdező, te egy egytől tízig terjedő skálán mennyire ztartod magad okosnak?

2021. jún. 29. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!