Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem van igazam vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van igazam vagy a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Az normális, hogy már dolgozok, egyetemet elvégeztem, de nem lehet menni sehova normálisan?

Mindig mindenért be kell számolni a szüleimnek, randiról meg főképp.. mindig jeleznem kell hogy mi a helyzet, ha este érek haza akkor az már baj stb. pedig nem csinálok sosem hülyeséget, nem voltam bulizós sem.

L/24

2021. jún. 27. 16:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Kb 17-18 éves korunktól nálunk annyi volt, hogy anyu, elmentem, majd jövök. Nem mondtam, hogy mikor, mert sokszor én se tudtam előre, hogy mikor. Ha egy sima baráti sörözésből spontán buli lett, dobtam egy sms-t, hogy nyugi, megvagyok, de későn jövök. Ha úgy alakult, hogy a pasimnál alszom, szintén sms. Ezt nem egy nagy dolog megtenni azért, hogy ne aggódjanak a szülők. Nyilván miután elköltöztünk, nem mindig tudott arról se, hogy egyáltalán elmentünk otthonról, de az más. Ha otthon vagy és látja ezt, jobban aggasztja, hogy már elmúlt éjfél, vajon jól vagy-e. Üljetek le értelmesen beszélni, és állítsatok fel határokat együtt.
2021. jún. 27. 19:23
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
Na ezért huztam en is el anno. A helyzet némileg változott azzal a verzióval h nem naponta keres hanem heti 4szer😄aztan jon a szoveg na ehhez értenek a lelki zsarolas,,ha egyszer nem lesz anyád,,☹én értem h aggódnak de az istenért hagy éljem az életemet már úgy ahogy nekem tetszik. A chat es wiber adta lehetőségeket anyuci nagyon élvezi amúgy😃lehetosege van heti 4szer lehetetlen időkben számon kérni..az ő szavával élve..aggódni. újabban a nőgyógyász és az unoka a téma. Nem rég mentem férjhez🙂
2021. jún. 27. 20:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Marmint h mikor lesz unoka s h aggódik stb stb🙂
2021. jún. 27. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Ne aggódjatok el jön az az idő amikor már nem lesz az a személy nektek aki aggódik értetek s félt. Az ember fiatalon ezt még nem értékeli át.Örűlj neki h vannak szüleid akik még törődnek a kis életeddel. Hany fiatalt kivágnak otthonrol 16-18 evesen h kezdjen magával amit akar.

Az igazi szülő, édesanya akkor is aggódni fog a gyerekeiért ha azok már 50 évesek lesznek. Mert te addig leszel gyermek amíg a szuleid ott lesznek. Becsuld meg őket.

2021. okt. 8. 16:15
 25/26 anonim ***** válasza:
De ez nem aggódás, hanem f.szkodás. foglalja el magát mással kedves anyuka.. meg attól h aggódik még meghalhat a gyerek. Szóval inkább ne kergesse őrületbe a gyereket az ilyen szülő mert akkor annál kevésbé lesz kívánatos személy a gyerek életében mivel kva fárasztó..
2021. okt. 8. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy nem kötelező beszámolnod hogy hol voltál.

Csak annyit mondasz, elmentem, cső!

-mikor jössz?

Majd.

Most nem azért, de tini gyerekeim vannak, és nem kérem őket számon hogy hol és kivel vannak. Nem azért mert nem érdekel, hanem mert nem akarom megkeseríteni az életüket mint a te szüleid a tiédet. Sajnos én is ezt kaptam otthonról amit te, és megfogadtam hogy a gyerekeimmel ezt nem csinálom.

2021. okt. 8. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!