Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem van igazam vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van igazam vagy a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Az normális, hogy már dolgozok, egyetemet elvégeztem, de nem lehet menni sehova normálisan?

Mindig mindenért be kell számolni a szüleimnek, randiról meg főképp.. mindig jeleznem kell hogy mi a helyzet, ha este érek haza akkor az már baj stb. pedig nem csinálok sosem hülyeséget, nem voltam bulizós sem.

L/24

2021. jún. 27. 16:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

Egyszer ismerkedtem ilyennel. Randi közben hívogatták az anyjáék egyfolytában. Sms-t is küldtek. Ha nem válaszolt mindennek elhordta az anyja.. "ilyennek neveltelek? Ezért szültelek?" tiszta kabaré..

Azóta is egyedül van, már 35 éves.

Szakadj le a szülőkről. Dolgozz, költözz el és éld az életed.

2021. jún. 27. 16:37
 12/26 anonim ***** válasza:
17%

#7es, lassan a 40en közelebb van, két csemetét nevelek, az élet minden kihívása szembejött már. Mégis vannak olyan napok, amikor félek, féltem a testi épségem. Pl tegnap is csak verbálisan jöttek nekem és a kislányomnak(10 éves), mert mi bent ehettünk az étteremben, mivel van oltásom, és nem birka és covidhívő voltam, csak egy kva,annak minden formájában... Szerinted ilyen saját bőrön tapasztalt incidensek után normális, ha nem aggódsz, mi lesz a gyerekkel később, de akár még mostis? És ez csak egy nem is tudom mi vezérelte paraszt megnyílvánulás volt, akkor egy "komolyabb" oknál mi történne?

Persze túl se szaba félteni, vagy jah, csak ne mutasd neki.

2021. jún. 27. 16:38
 13/26 anonim ***** válasza:
62%

Elég szomorú leszek, ha semmit se fogok róla tudni, amint kirepül.

Én is megmondom neki, hogy kb mikorra vagyok itthon, pedig én vagyok a szülő, köze sincs a magánéletemhez...

Plusz, ha máshogy nem érthető, az én házam én szabalyim, ha nem tetszik, lehet elmenni... Nekem alap volt, nagyszüleimtől tanultam, hogy aki elmegy otthonról, az jelzi, kb mettől meddig nem lesz, és hová megy. Ebben nőttem fel, ezt adom tovább.

2021. jún. 27. 16:45
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
9-es Mondd meg nekik, hogy ne üzengessenek, ha nem érsz haza, akkor majd te jelzed.
2021. jún. 27. 16:50
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Ezt neked kell lemeccselned, mondjuk egyszerűbb helyzetben lennél ha már az elején nem így működne.
2021. jún. 27. 16:56
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

#10: Egy háztartásban élőknél alap, hog tájékoztatják egymást, mikorra várható az érkezésük. Tök mindegy, hogy ygerek, szülő, nagymama, testvér, akárki. Ha Béluka minden hétköznap 6-7 körül ér haza, és egyik nap még éjfélkor sincs hír róla, akkor joggal aggódik mindneki. Az a minimum, hogy dobsz egy üzit, hogy ne várjatok, későn jövök.

A faggatás, részletek után kérdezősködés már nyilván más téma.

2021. jún. 27. 17:39
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
#16 Ilyen idősen alapból úgy mentem el otthonról (már amikor otthon voltam), hogy "bemegyek a városba, majd jövök". Szép is lett volna felnőttként állandóan a jelentéseket írogatni, hogy "még egy sört megittunk, nem 10-re vagyok otthon, hanem 11-re", aztán "ja de összefuttotunk régi ismerősökkel, még egy órát maradok" meg hasonlók.
2021. jún. 27. 17:52
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
Agyon van ma már féltve mindenki, aztán megy a csodálkozás, 30 felé is milyen önállótlan a fiatalság.
2021. jún. 27. 17:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

12-es!

"Szerinted ilyen saját bőrön tapasztalt incidensek után normális, ha nem aggódsz, mi lesz a gyerekkel később, de akár még mostis?"

Attól, ha valaki ilyen kretén módon aggódik, mint ahogy a kérdező mesélte, mi változik? Nem fog baja esni? :D Ezzel csak a kapcsolatot rombolja, aki ilyen degenerált módon elszámoltatja a másikat. Aki rettegve akarja élni, tegye, de a négy fal közt, a gyerek zaklatása nélkül. Aggódja halálra magát az élete végéig, vagy inkább foglalkozzon a saját dolgával. A gyerek meg szintén élje a saját életét, pláne NAGYKORÚAN.

2021. jún. 27. 18:53
 20/26 anonim ***** válasza:
#17: Te akkor jelezted, hogy későn mész haza. nem kell félremagyarázmni amit írtam. Ez bőven elég, szóltál, hogy programod van. Sehol nem írtam, hogy óránként jelentést kell adni.
2021. jún. 27. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!