Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van igazam vagy a szüleimnek?
Az normális, hogy már dolgozok, egyetemet elvégeztem, de nem lehet menni sehova normálisan?
Mindig mindenért be kell számolni a szüleimnek, randiról meg főképp.. mindig jeleznem kell hogy mi a helyzet, ha este érek haza akkor az már baj stb. pedig nem csinálok sosem hülyeséget, nem voltam bulizós sem.
L/24
Nem. Én a 16 éves gyerekemmel sem csinálnám már ezt. Egy 24 éves nő pedig egy felnőtt ember.
Viszont ez nem csak a szüleid hibája. Le kéne lépni otthonról, mert amíg ott vagy addig gyerek státuszban leszel tartva. Ha ki akarsz ebből lépni, akkor irány a nagyvilág.
A leválás a gyerek, az elengedés a szülő témája.
Inkább az a furcsa, hogy ennyi idősen zavar, hogy nem tudnak elengedni, de te mégsem válsz le, és beszámolsz, jelzel, stb...
Teljesen normális. Manapság mit lehet hallani? Megolték.leszúrták,lefejezték,savval öntötték le, kirabolták,megerőszakolták. Gondolj csak bele, te mennyire féltenéd az útját kereső gyermeked?
Én is 30éves koromba mentem el otthonrol, addig szenvedtem,de gyűjtöttem saját lakásra.
Volt olyan,hogy a párom kedvességből megkérdezte,hogy anyámnak van e kedve jönni fagyizni. Ő meg jött! Soha nem éreztem ilyen rosszul magam...
Nálunk természetes,hogy jeleztük hová megyünk és meddig,ha nem értünk oda akkor hívtuk egymást.
Amíg itthon élnek, csak annyit kérek, hogy jelezzék kb mikorra érnek haza, ha még marad egy üzit dobjon. Ha semmit se tudok róla, akkor hadd aggódjak a gyerekemért. Azon túl pedig érezze jól magát.
Később pedig azt oszt meg, amit ő szeretne, nem kötelező elszámolnia.
"Amíg itthon élnek, csak annyit kérek, hogy jelezzék kb mikorra érnek haza, ha még marad egy üzit dobjon. Ha semmit se tudok róla, akkor hadd aggódjak a gyerekemért."
Pedig semmit sem fogsz tudni róla, miután kirepül otthonról. Akkor most minek nyaggatod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!