Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ami manapság folyik?
nálunk ugyanez van.
énis 15 vagyok néha ugyérzem mintha velem lenne a baj hogy nemtudok minden hétvégén berugni.Szörnyű mi számít mostanság menőnek.
15/L
Teljesen egyetértek veled, kedves kérdező. Én is mikor látom itt-ott, hogy ilyen 13 éves lányok kinéznek vagy 20-nak, jön hogy jól fejbe kólintsam őket. Minek akarnak ezek ennyivel idősebbnek kinézni? Mikor meg már idősebbek lesznek, fiatalabbnak akarnak tűnni. Nem értem miért nem lehet a korodnak megfelelően viselkedni. A cigizésről és a már említett dolgokról jobb nem is beszélni...
Sajnos ilyenek mindig is voltak és lesznek is, csak egyre nagyobb számban.
15/L
Ahogy előttem már írták, a televíziónak nem nevezhető moslék ami erről tehet, legalábbis részben. Az olyan szenny, semmitmondó csatornák mint a TV2 és az RTL Klub, szándékosan gyártják ezeket a trágya műsorokat, hogy butuljon a nép. Ez nem véletlen, hiszen ha valaki már eleve így nő fel, az később sem fog megváltozni, és ugyan úgy nézni a sok szemetet a tévében.
A másik oka ennek szerintem a nevelés "minősége", vagy éppen a hiánya. Ha megnézed azoknak a családját, akikről a kérdésedben írsz, látod, hogy szinte minden esetben a szülő is dohányzik, piál, trágárul beszél gyakorlatilag mindenkivel, és ami talán a legrosszabb, hogy nem figyelnek a gyerekre. Ami pedig azt eredményezni, hogy nem számít, hogy ha hajnali kettőkor ér haza holt részegen, mert nem is foglalkoznak vele. Egy normális családban a vacsorakor az emberek megbeszélik az aznap történteket, amikor a gyerek kisebb, a szülők mesélnek neki, olvasnak neki, kirándulni mennek. Az olyanoknál, akikre pedig a kedves kérdező gondol, szerintetek ez így van? Persze, hogy nem. Egyébként a TV ennek már csak folyománya, hiszen ha törődnének azzal a szülők, hogy mit néz a gyerek, és ténylegesen odafigyelnének rá, nem is szokna rá. Az persze már megint más kérdés, hogy a szülő is nézi azt a moslékot az errtéellen.
Üdvözlöm önöket állati jelemzés cimü müsorunkban,a házigazda én vagyok Gllin.
Plázaribanc:
a Plázaribanc tekintete napszemüvegel van fedve (csilicsálé márka) mindenképpen színes,
börét top,és miniszoknya fedi
szaglása kitünöen érzékel ia ruhát,férfit és az ékszert
álkapcsa: rágo a szájban nyitot szájjal rág
vadászidényben a szerencsétlen ruha áldozatokra támadnak elzavarva a kisebb nöstényeket az " ENYÉÉÉM TÜNÉS BÜDÖS K. RVA!" kiáltásal,zavarják el a beszédkéségük alacsony,szokincsük kimerül a : köszcsi puszcsi láwolak titcsi és azok együteseinél.
Szivesen idöznek napi 36 órát közöségi oldalon beteges versengést folytatva az ismerösök számáért,a képek cimei kizárolag (L) láwcsi puszcsi és a fent elsoroltak. akép kizárolag pucsitva csücsöritve, tüköerbe készült kép lehet
a bemutatkozás 6248 milliárd oldal,tartalma bölcseségek amiket netröl kopizik és barátai listája
a vadászidényben egyszerre ostromolják a férfit
az vesse rám az elsö követ aki szerint tévedek! kb 10 per c alatt irtam ezt az öszegzést tapasztalatból,mert ez lesz a világbol
maximum életkoruk 12-16 (remélhetöleg)
szaporodás: kotonal
az utolsó teljesen jól leirta :D
10/9,5 pontot adok rá.XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!