Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális az, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ami manapság folyik?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és vannak osztálytársaim, amik már eléggé benne vannak a felnőtt élet sűrűjében... Ráadásul közösségi portálokon is látom, h 13-14 évesek milyen képeket raknak fel magukról. Egyáltalán mi okozhatta ezt a fajta életvitelt, hogy a legtöbb 13-14 éves piál, cigizik, és pasizik ezerrel? Az előbb említett közösségi portálokon is látok olyan üzeneteket, hogy jajj, kicsit sem voltunk részegek tegnap, stb.stb... Csak én tartom ezt abnormálisnak?
2010. aug. 26. 12:42
1 2
 11/17 anonim válasza:

nálunk ugyanez van.

énis 15 vagyok néha ugyérzem mintha velem lenne a baj hogy nemtudok minden hétvégén berugni.Szörnyű mi számít mostanság menőnek.

15/L

2010. aug. 26. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, de gyanítom, hogy a tévé is nagyban hozzájárul ehhez. Az a rengeteg trágyagány műsor ami van, és lesz még idén, illetve ami volt, agybutító szarok. FGF
2010. aug. 26. 13:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Olyan képeket is látok a ********-on (közösségin portál, reklámozni nem szeretnék), ahol a 14 éves lány a 6 éves hugával fújja a füstöt vizipipázás közben...
2010. aug. 26. 13:24
 14/17 anonim válasza:

Teljesen egyetértek veled, kedves kérdező. Én is mikor látom itt-ott, hogy ilyen 13 éves lányok kinéznek vagy 20-nak, jön hogy jól fejbe kólintsam őket. Minek akarnak ezek ennyivel idősebbnek kinézni? Mikor meg már idősebbek lesznek, fiatalabbnak akarnak tűnni. Nem értem miért nem lehet a korodnak megfelelően viselkedni. A cigizésről és a már említett dolgokról jobb nem is beszélni...

Sajnos ilyenek mindig is voltak és lesznek is, csak egyre nagyobb számban.

15/L

2010. aug. 26. 13:28
 15/17 kkzz ***** válasza:

Ahogy előttem már írták, a televíziónak nem nevezhető moslék ami erről tehet, legalábbis részben. Az olyan szenny, semmitmondó csatornák mint a TV2 és az RTL Klub, szándékosan gyártják ezeket a trágya műsorokat, hogy butuljon a nép. Ez nem véletlen, hiszen ha valaki már eleve így nő fel, az később sem fog megváltozni, és ugyan úgy nézni a sok szemetet a tévében.

A másik oka ennek szerintem a nevelés "minősége", vagy éppen a hiánya. Ha megnézed azoknak a családját, akikről a kérdésedben írsz, látod, hogy szinte minden esetben a szülő is dohányzik, piál, trágárul beszél gyakorlatilag mindenkivel, és ami talán a legrosszabb, hogy nem figyelnek a gyerekre. Ami pedig azt eredményezni, hogy nem számít, hogy ha hajnali kettőkor ér haza holt részegen, mert nem is foglalkoznak vele. Egy normális családban a vacsorakor az emberek megbeszélik az aznap történteket, amikor a gyerek kisebb, a szülők mesélnek neki, olvasnak neki, kirándulni mennek. Az olyanoknál, akikre pedig a kedves kérdező gondol, szerintetek ez így van? Persze, hogy nem. Egyébként a TV ennek már csak folyománya, hiszen ha törődnének azzal a szülők, hogy mit néz a gyerek, és ténylegesen odafigyelnének rá, nem is szokna rá. Az persze már megint más kérdés, hogy a szülő is nézi azt a moslékot az errtéellen.

2010. aug. 26. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözlöm önöket állati jelemzés cimü müsorunkban,a házigazda én vagyok Gllin.

Plázaribanc:

a Plázaribanc tekintete napszemüvegel van fedve (csilicsálé márka) mindenképpen színes,

börét top,és miniszoknya fedi

szaglása kitünöen érzékel ia ruhát,férfit és az ékszert

álkapcsa: rágo a szájban nyitot szájjal rág

vadászidényben a szerencsétlen ruha áldozatokra támadnak elzavarva a kisebb nöstényeket az " ENYÉÉÉM TÜNÉS BÜDÖS K. RVA!" kiáltásal,zavarják el a beszédkéségük alacsony,szokincsük kimerül a : köszcsi puszcsi láwolak titcsi és azok együteseinél.

Szivesen idöznek napi 36 órát közöségi oldalon beteges versengést folytatva az ismerösök számáért,a képek cimei kizárolag (L) láwcsi puszcsi és a fent elsoroltak. akép kizárolag pucsitva csücsöritve, tüköerbe készült kép lehet

a bemutatkozás 6248 milliárd oldal,tartalma bölcseségek amiket netröl kopizik és barátai listája

a vadászidényben egyszerre ostromolják a férfit

az vesse rám az elsö követ aki szerint tévedek! kb 10 per c alatt irtam ezt az öszegzést tapasztalatból,mert ez lesz a világbol

maximum életkoruk 12-16 (remélhetöleg)

szaporodás: kotonal

2010. aug. 26. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:

az utolsó teljesen jól leirta :D

10/9,5 pontot adok rá.XDXD

2010. aug. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!