Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek normális az, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, ami manapság folyik?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és vannak osztálytársaim, amik már eléggé benne vannak a felnőtt élet sűrűjében... Ráadásul közösségi portálokon is látom, h 13-14 évesek milyen képeket raknak fel magukról. Egyáltalán mi okozhatta ezt a fajta életvitelt, hogy a legtöbb 13-14 éves piál, cigizik, és pasizik ezerrel? Az előbb említett közösségi portálokon is látok olyan üzeneteket, hogy jajj, kicsit sem voltunk részegek tegnap, stb.stb... Csak én tartom ezt abnormálisnak?
2010. aug. 26. 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

azért mert fiatal hülye kis p*csák,és egymást majmolják,mert azt hiszik az menő...én attol tudok kiakadni, azon kivül amit te irtál:) -- amikor pozolgatnak a tükörbe és fényképezgetik magukat, meg még csücsöritenek is hozzá. ja meg azt hiszik olyan nagyon szépek. egyre több ilyen csaj van , sajnos:(

L(21)

2010. aug. 26. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Öröm olvasni, hogy a te korosztályodban is vannak, akiknek ez nem elfogadott. Igazad van. Amit sok kamasz csinál az abnormális.
2010. aug. 26. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:

látják a példát a családban :D

nem véletlen...

ne csak a tizen éveseket nézd hanem azt is hogy a felnőttekről mennyi hír van. szerintem az elkövetkező években az is elő fog fordulni hogy egy 12-16 év között gyerek lemészárolja a családját. hisz ezt a példát látja a tévében,otthon,ismerősöknél. én már nem tudok meglepődni semmi

amúgy énis 15 éves vagyok.

2010. aug. 26. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt népszerűsítik, amit otthon tanulnak. Akik pedig ezt átveszik, azoknak nincs egyéniségük.

Ha ebből indulok ki, akkor ez normális, mert az "én időmben" is ez volt, csak akkoriban más volt a módi, de ugyanúgy megbotránkoztattuk az idősebbeket. Mondok egy példát: farmer... :D

2010. aug. 26. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát nemcsak te tartod annak. Ugyan az én környezetembe ritka ez a faj de van 1-2 és tudom milyenek. Ez gondolom azért is van mert látják mit csinál pár 17-18 éves és ők egyből utánozzák őket mondván "énis legalább ilyen érett vagyok." Arról már neis beszéljünk, hogy ezért nem büntetést hanem egykis enye-benyét kapnak. Anno íme egy példa:

Nemrég táborozni voltam a volt osztályommal. (Most ballagtam) 2 srác meg egy lány ot részegen besétált éjjel 1-kor a táborba. Ofő csak annyit mondott enye-benye. Minket meg majdnem felpofozott mivel a lányokkal beszélgettünk. (4 fiú, 2 lány.) Szóval a felnőttek egy része se figyel oda miis folyik a világban! Persze vannak normális emberek is.

15/f

2010. aug. 26. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Egyébként örülök hogy másnak is van még tartása és nem alacsonyodik le az említett dolgokig.

12:54 voltam.

2010. aug. 26. 12:57
 7/17 anonim válasza:
utálom az ilyen p***ákat nekem nem kéne ilyen elkényeztetett dögök
2010. aug. 26. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:
hogy minek köszönhető ez? a liberalizmusnak.
2010. aug. 26. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:

utálom,h a legtöbb 14,15 éves lány/fiú cigizik..10ből talán 2nem-_-

és nem,nem normális..

14/L

2010. aug. 26. 13:11
 10/17 emberke ***** válasza:

meg annak hogy a szülö nekiál cigizni a gyerekkel mert az mien kafa meg van benne füstszűrő és így alig káros de viszoint tök jó

komolyra fordítva a témát szerintem az ijen gyerekek idióták sajnos énis ismerek egyet-kettőt (osztálytársak)

2010. aug. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!