Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a rendes, normális fiúk manapság már "csak" barátként jöhetnek szóba a legtöbb lánynál?

Figyelt kérdés

Eddig is többször találkoztam ezzel a kérdéssel itt-ott, de nem rég magam is ezt tapasztaltam. Persze ettől még nem lehet általánosítani, hogy ez minden lányra igaz, de a közelmúltban közeledtem egy lány felé, a lehető "legnormálisabban", kedvesen udvaroltam stb stb (talán ezt az is mutatja, hogy a "világ legrendesebb pasijának titulált", ezért is reménykedtem), és miután számára egyértelművé vált, hogy többről lenne szó, mint barátság, elutasított, és mondanom sem kell, akivel nem sokkal ezután összejött fiú milyen, a tipikus napjainkban népszerű "rossz fiú". Nekem ez nem fér a fejembe, hogy miért ebbe az irányba mennek a dolgok, viszont megváltozni nem akarok/nem fogok, mert én ilyen vagyok, és csak reménykedek, hogy vannak olyan lányok rendes lányok, akiknek még az tetszik, ha egy fiú kedves, normális.

21/F

2010. ápr. 22. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Kitartás sorstársam :)

Igaz nekem más a gondom - én össze tudok jönni a lányokkal - de hatalmasat csalódok idővel mindenkiben. És hát eddig 5x szakítottam már mert egyszerűen nem bírtam dolgokat bennük. Például - egyik exem beszólt egy vadidegennek az utcán mert az rámpillantott.... féltékenykedés .. kicsit se volt ciki a helyzet.

Vannak normális csajok, általában olyanok is vannak akik extra csinosak, és sose gondolnád róla hogy milyen normális, rendes. csak nem közeledsz felé mert kívülről nem olyan képet ad.

Szóval kitartás :)

Eljön majd a te időd

22F

2010. ápr. 22. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Kitartás, én is igy vagyok vele! Volt egy barátnőm aki mindig azt mondta h milyen jo hogy ilyen rendes vagyok vele, meg h nem találna még egy ilyen pasit.. erre összejött egy tahoval, ezek szerint mégsem ez kellett neki mert valoszinűleg nem lehetett velem felvágni! Figyeld majd meg h a későbbiekben meg panaszkodni fognak h nincs normális párkapcsolatuk.. de az ilyenen már csak nevetni érdemes, soha nem jo az a lányoknak ami van!
2010. ápr. 22. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha csak az egyik fél nyomul, az unalmas. Nem a lányok hozzáállásával van gond.

Keress egy olyan lányt, akivel úgy érzed, hogy meg van köztetek a kellő feszültség, a kellő ellentét és akkor nem kell majd nyomulnod.

20F

2010. ápr. 22. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Just Friends c. filmet:D nagyon hasznos tud lenni, de komolyan:)

Én szeretem a normális fiúkat, de ha már eleve barátságnak indul az egész...utána nehéz másként tekinteni rá..., szóval vigyázz, hogy ne került a "barát zónába":D

19L

2010. ápr. 22. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Remélem,nem haragszol,hogy írok a téma kapcsán,én lány vagyok,de én is megosztanám Veled a tapasztalataimat!

Szerintem mindkét nemnél ugyanilyen séma alapján működik a dolog manapság!Szóval,teszem azt,adott egy átlagos,jó kinézetű srác,aki nekem megtetszik.Igen ám,de én átlagosan öltözködöm,átlagos a külsőm,és hiába szeretek olvasni,vagyok aránylag intelligens,rendes,hűséges,odaadó,stb.nem tudom magam ,,eladni",és a srác szerint nincs bennem semmi izgalom,kiszámíthatatlanság.Magyarán én nem vihogok mindenen a barátnőimmel,nem járok falkában,és nem vagyok falkavezér,én ,,túl jó" vagyok,tehát én nem vagyok elég jó.Nincs műkörmöm,nem vagyok 40 kiló,nincs hidrogénezett hosszú hajam,nem hordok magassarkút.Ergo,nem vagyok népszerű,csak egy lány,aki kedves,de inkább marad a barát zónában.Kit fog helyettem választani?Aki trendi,aki menő,aki nagyszájú,aki falkavezér.Aki csapodár,aki kicsit ribis.Ilyen az élet.

Ilyenkor én mit teszek?Keresek olyat,aki olyan beállítottságú,mint én,akinek hasonló az értékrendje az enyéméhez,akinek a jó nem feltétlenül unalmas.Nem adom fel,és keresek tovább.Ha x embernek nem voltam az esete,akkor A 111.-nek még esélyes,hogy igen.

Ezzel csak azt akartam mondani,hogy akadnak még lányok,akik olyan pasira vágynak,mint Te,mert megunták a kudarcokat a tahó hü..egyerekek oldalán.

Én már párkapcsolatban élek sok éve,de régebben sajnos jártam ilyen mocsok macsókkal is,és hát igazándiból nagyon kiábrándítóak!A szexen kívül semmi más nincs bennük,ami megfogná az embert hosszútávon.

Tanulság:maradj mindig ilyen,add önmagad,és meg fogod találni a párod!Ehhez sok sikert és kitartást kívánok Neked!

Üdv.: 23/L

2010. ápr. 22. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) talán kicsit félreérthető voltam, nem az a bajom, hogy nem tudok összejönni a lányokkal, volt már több éves komoly kapcsolatom, inkább mostanában vettem észre azt, amit a kérdésben felvetettem. Az első válaszadóval hasonló cipőben jártam, pontosan olyan szituációk miatt szakítottam én is, mint amit Ő írt példának.
2010. ápr. 22. 13:02
 7/10 A kérdező kommentje:

11:30 és 12:39-es válaszadónak: pont ezért volt fura az egész helyzet, mert a lány ránézésre is, és belsőleg is rendes, aranyos, kedves, megvolt a kellő összhang stb, volt hogy órákig tudtunk beszélgetni értelmesen, mégis bekerültem a barát zónába. Viszont így belegondolva nem is tudom, hogyan kellene akkor közeledni, hogy alapból ne a barát kategóriába kerüljön az ember, mert onnantól kezdve igen nehéz onnan átkerülni.

Utolsó válaszadónak: egyáltalán nem baj, ha lányok is hozzászólnak, sőt :) hátha tud valaki valami érdekessel szolgálni :) Az a kérdés merül fel bennem azzal kapcsolatban amit mondasz, hogy vajon miért van ez, hogy a rendes lányoknak/fiúknak is a falkavezérek kellenek? Ez az ami számomra érthetetlen. És miért nem kell a rendes lánynak/fiúnak a hozzá hasonló normális lány/fiú?

2010. ápr. 22. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pl nem szeretem a mostani "falkavezéreket". Kiráz tőlük a hideg. Én a normális férfiakat szeretem és nem teszem őket kapásból a barát zónába. Ha még is odakerülnek csak azért mert bár nem vagyok csúnya de nincs túl sok önbizalmam mert állandóan piszkáltak mert csöndes voltam és az hogy esetleg komoly és normális létemre én is kellhetek valakinek nem mindíg könnyű elképzeni. Én sem akarok megváltozni és nem is fogok és inkább várok minthogy összejöjjek egy olyannal aki a mai "rossz fiúk " közé tartozik. (Még akkor is ha nagyon rossz egyedül lenni.)
2010. ápr. 22. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A nők választanak, ez emberé ilyen társadalom. Rövid távon az "igazi férfit" keresik, de hosszabb távon olyat keresnek, aki hasonlít rájuk, belül mindenképpen, kívül esetleg. Ezt nem én mondom, ez kutatás :)
2010. ápr. 23. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy még vannak normálisan gondolkodó emberek is :)

Utolsó előtti válaszadónak: én is csendesebb típus vagyok, de ez szerintem egyáltalán nem baj vagy rossz tulajdonság, és biztos, hogy Neked is lesz majd szerencséd :)

2010. ápr. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!