Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezze randin a nő, hogy a sajátját ő fizetné?
20-as!
Nyilván ez nem tétel, legalábbis hálás vagyok, hogy nem kell szarakodnom egy kávén, vagy akármin. Főleg,ha úgy tervezem, hogy be is ülünk valahova. Nyilván,ha szerényebben élnék, akkor mehetnénk piknikre saját készítésű dolgokkal, vagy boltban megvett dolgokkal, amik olcsóbbak, szóval ezzel egyetértek,hogy ha a pasi hívja el a csajt, akkor a pasi fizet. De később már ez baromság, én erre írtam, hogy MINDIG??? :D Azért mi se szarjuk a pénzt.
Én úgy szoktam presszóba, vagy étterembe kerülni egy nővel, hogy azt mondom: meghívlak egy kávéra, vagy vacsorára, vagy mifene.
Étterem esetében mondta tán kettő életemben, hogy fizeti a részét, de a dolog már tisztázva volt, amikor beléptünk.
25#
Oké, hogy te is pasi vagy, de attól még érdekelne a véleményed, hogy a nő akkor mitől nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!