Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel elmegyünk az Aquaworld-br. Én fizessek vagy a mindenki a sajátját?
szerintem a csajnak ugyan ez a baja, hacsak nem kis elkényeztetett.... akkor úgyis te fizetsz mindent :D
sztem valahogy kérdezd meg... bár elég ciki
Én úgy gondolom hogy mindenki a sajátját.. nem tudom hogyan beszéltétek ezt meg..közösen vagy te ajánlottad neki vagy ő neked ezt a programot,de gondolom ő is tisztában van az árakkal.Szerintem ha valamennyire is kedves,intelligens a barátnőd akkor kifizeti a sajátját.Én biztos hogy nem engedném a barátomnak hogy kifizesse még hónapok után sem kivéve ha szülinapom lenne vagy ilyesmi és ez lenne az ajándék.Jó lenne leírnád hogyan beszéltétek meg hogy elmentek ide..
18/L
Mennyetek inkább cukrászdába, vagy sétálni, vagy mittom én, de 3. randinak ez nagyon drága. :)
Ne gondold, hogy akkor fogsz egy csajnál bevágódni, ha drága helyekre viszed, mert ez nem így van, hidd el.
De ha már megígérted, ajánld fel, de ha ki akarja fizetni, ne ellenkezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!