Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jelezze randin a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezze randin a nő, hogy a sajátját ő fizetné?

Figyelt kérdés
ha elmegyünk enni, hogy jelezzem hogy a saját részem én fizetném vagy felezzünk. úgy, hogy ne tűnjek bunkónak vagy nem tudom
2021. jún. 25. 15:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
Mikor jön a pincér, megmondod, hogy külön szeretnétek fizetni.
2021. jún. 25. 15:30
 2/27 anonim ***** válasza:
58%
Fizetésnél előveszed a pénztárcád. Normális férfi ezt érti és értékeli, de nem hagyja. Ha ragaszkodsz hozzá, az annak a jele, hogy rossz volt a randi.
2021. jún. 25. 15:31
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Mielőtt fizetnétek mondd,hogy Te fizeted a saját fogyasztásod. Ha tiltakozik a pasi akkor hagyd,fizessen Ő. A pincér előtt már nem kell ezt felhozni,nem állhat fölöttetek és nem tartozik rá.
2021. jún. 25. 15:35
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is előtte jelezd, ne akkor, amikor már fizettek, ne ott álljatok neki "veszekedni", hogy ki mit fizet.
2021. jún. 25. 15:37
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
Közöld a legelején.
2021. jún. 25. 15:37
 6/27 anonim ***** válasza:
41%
4-es vagyok. Mi rosszat mondtam?
2021. jún. 25. 15:44
 7/27 anonim ***** válasza:
42%

Válaszolók, első randiról van szó, nehogy már a nő fizessen!

Egy kávé, pohár bor, koktél bármelyik férfinek bele kell, hogy férjen. Ti még sosem randiztatok? (Később természetes az osztozkodás.)

2021. jún. 25. 15:45
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Én már a legelején, még rendelés előtt jelezném, hogy két külön rendelés lesz. Ott eldöntheti a pasi, jó e neki, vagy tényleg meg akar hívni.
2021. jún. 25. 15:46
 9/27 anonim ***** válasza:
97%
Pincér előtt sosem egyezkednék. Eleve adott is lehet ez a helyzet ha a pasi azt mondja,h üljetek be valahová,majd megkérdezi mit kérsz? Egyértelmű,hogy ebben az esetben Ő fizet,a nő pedig megköszöni. A pasinak mérlegelnie kell mit bír el a pénztárcája,úgy irányítsa a randi helyszínét. Ha a nő javasol,előjöhet a fizetéssel,de addig amíg kettesben vannak.
2021. jún. 25. 16:00
 10/27 anonim ***** válasza:
57%
A pasi fizet mindig..
2021. jún. 25. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!