Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtem egy pasival és első randin legtöbbet a f*rkakról beszélt és a sajátjáról mutogatott képeket, ezt nem értem, hogy miért?
aztán este fb-n még mindig ezeket írkálta tovább,meg,hogy hogy hogy nem érdekelt engem a farka mérete meg ilyenek
tehát az esti beszélgetés is a farkáról telt én csak nevettem rajta,mert teljesen ledöbbentem ezeken:D
most azt várta volna,hogy hogy élőben is kíváncsi legyek rá,vagy csak elilyeszteni akart?
párszor perverznek neveztem és azt sem tagadta
Nem teljesen tökmindegy, hogy mennyi idős???????? Az a lényeg, hogy egy bolonddal beszélgetett :D
Meg akart csak döngetni, ha neten ismerkedsz sok ilyennel találkozhatsz.
nem tudtam volna hazajönni és féltem,hogy otthagy ,nem volt nálam pénz:$
este meg azt hittem,hogy más lesz,mert eddig nem beszélt ilyenekeről
de viszont az is fura volt a randin,hogy nem ért hozzám sehogy sem
mert ha csak megfektetni akart volna akkor csak elkezd tapizni vagy valami:$
22 vagyok amúgy
Nem feltétlen. Az ilyen a "műmájer" kategória, abban az elvarázsolt világban él ahol azt hiszi, hogy a nők számára az a profilkép és az imponáló ha elé vágnak egy husángot. :)
Azt várta, hogy majd mondod, hogy "húúúú, meg háááá" és helyben pisilsz. :D
nem a netes ismerkedésről van szó,mert aki a neten fent van és ilyen beteg akár az lehet éppen a szomszédod
szóval teljesen mindegy,hogy hol kezdődik az ismerkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!