Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti mielőtt összejöttök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mielőtt összejöttök egy pasival el szoktatok azon gondolkodni milyen géneket örököl majd a gyerek?

Figyelt kérdés
Tehát ez fontos szempont nálatok? Szoktatok arra gondolni, hogy fú a gyerek vajon milyen lesz ettől a pasitól?
2021. jún. 22. 12:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
85%
Nem szoktam ezen gondolkodni. Ha összejössz valakivel még nem jelenti azt, hogy ásó, kapa, nagyharang.
2021. jún. 22. 12:48
 12/46 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Ha akarnék gyereket, csak tökéletes genetikájú férfi jöhetne szóba, mert én borzalmas külsőt örököltem (nyilván alapból esélytelen, és meg se kockáztatnám, hogy rám hasonlít a gyerek). Mindenkitől csak és kizárólag a legrosszabb tulajdonságokat kaptam, pedig anyukám még mindig csinos nő, apukám pedig tök átlagos, kellemes megjelenésű férfi.
2021. jún. 22. 12:51
 13/46 anonim ***** válasza:
11%

A genetikailag hibás pasik a pénzzel korrektséggel tudnak kompenzalni hogy ettol függetlenul tudnak az utodneveeleshez biztonsagot nyujtani.

De genetikailag tokeletes pasik akik sanszos hogy eleve sikeres gyereket nemzenek, már nem feltetlenul kell az hogy tudjanak pénzzel odaadással hűséggel kompenzalni mert az utodja úgyis meg fogja állni a helyét.

2021. jún. 22. 12:54
 14/46 anonim ***** válasza:
11%

Persze.

Egy IT mernök sokkal "okosabb" de legalabbis tanulasra fogekonyabb geneket ad át, mint egy sorimelos

2021. jún. 22. 12:59
 15/46 anonim ***** válasza:
Köszönjük a választ, jelentettem a válaszod incelkém...
2021. jún. 22. 13:19
 16/46 anonim ***** válasza:
56%

na kibujt a szog a zsakbol, hogy valami frusztralt nyomorult incel provokacioja az egesz kerdes.

ha szerinted csak a felso 10% szaporodhat, akkor egy hozzad hasonlo seljet megis hogy szulethetett meg? rengeteg kover, csunyacskabb, nem tul okos embernek van gyereke.. mindenki a hozza hasonloval all ossze es szaporodik.

akinek mrm tetszik a genetikaja, azzal eleve ossze sem jovok. nem igazan izgat a gyerek tema, de mivel az en genjeim eleg jok (magas vagyok, arányos, nem hizasra hajlamos, egeszseges, szep a hajam es borom), ezert nem szivesen kevernem mondjuk egy akacsony, hizekony ember genjeivel, hogy kib@sszak agyerekeinekkel. lehet lepontozni nyugodtan.

2021. jún. 22. 13:19
 17/46 A kérdező kommentje:

16

Le is pontoztalak nyugi az “értékeid” miatt amiket vallasz! Szánalmas, hogy úgy gondolkodsz, hogy aki nem perfekt genetikájú az kibhaszódott. Egy felszínes, materialista, belül rohadó személy lehetsz, ha ilyen gondolatok fogalmazódnak meg benned! Miattatok ilyen szar hely ez a bolygó!

2021. jún. 22. 13:31
 18/46 A kérdező kommentje:

Erarosa:

Nem kell azért privátot küldeni, hogy oltsd az embert. Ide is ki lehet írni szépen:

"Kellett nekik jogokat adni, csak a felső 10% szaporodhat ezek miatt a nácik miatt"

Hogy a faszba jön ide a 10%??? Nézd már meg a születési rátákat, te gyökér. Az, hogy neked nem jut nő, attól másnak még igen.

Inkább megfordítanám, az alsó 10% nem szaporodhat. És abban te is benne vagy“

2021. jún. 22. 13:33
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

17: nem kell perfekt genetikajunak lennie, de ne legyen olyan nyomorult selejt, mint te. nem hinnem, hogy azert ‘rohadok belulrol’ mert nem jovok ossze (tehat nem szexelek es nem is szaporodok) egy olyan emberrel, aki kulsore nem tetszik.

pontozgass csak le, ha erre all a bre, sok oromod ugyse nagyon lehet az eletben, de szerencsere a termeszetes szelekcio mukodik es nem adod tovabb a selejtes genallomanyod, mert no nincs, aki hozzaderne.

2021. jún. 22. 13:37
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. jún. 22. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!