Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti mielőtt összejöttök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mielőtt összejöttök egy pasival el szoktatok azon gondolkodni milyen géneket örököl majd a gyerek?

Figyelt kérdés
Tehát ez fontos szempont nálatok? Szoktatok arra gondolni, hogy fú a gyerek vajon milyen lesz ettől a pasitól?
2021. jún. 22. 12:19
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
81%

Én nem, mert nem akarok gyerekeket, így ez nem szempont.

26/N

2021. jún. 22. 12:20
 2/46 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Nem akarok gyereket
2021. jún. 22. 12:26
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe sem jut, ez csak akkor jönne szóba, ha párkapcsolat alatt kijönne, hogy genetikailag terhelt a család 1 bizonyos betegség által.

Ilyenkor csak a tetszik/vagy nem a kérdés.

2021. jún. 22. 12:26
 4/46 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
2021. jún. 22. 12:27
 5/46 anonim ***** válasza:
88%
Mivel nem akarok gyereket, így nem szempont, de ha akarnék, egészen biztosan foglalkoztatna a dolog. Nem vállalnék olyantól gyereket, akinek súlyos, öröklődő fogyatékossága van, ami negatívan kihat az egész életére, pl. olyan szembetegség, amivel jó eséllyel elveszíti a látását. Nyilván így is lehet veszíteni a genetikai lottón, de nem akarnám kísérteni a sorsot.
2021. jún. 22. 12:27
 6/46 anonim ***** válasza:
68%

Nem gondolkodtam el rajta. Ugyanakkor akinek látványosan rossz a genetikája, azzal egyébként se jövök össze, szóval...

Miután már benne van az ember a babatervezésben, akkor már persze felmerül a gondolat.

2021. jún. 22. 12:29
 7/46 anonim ***** válasza:
59%

Igen. Exemtol nem.is akartam soha mert egyik tesoja meghalt gen rendellenességben, masik tesoja hiperaktiv, barãom ia fura volt meg külsőre sem akartam örökiteni. Hulye lettem volna gyerekwt vállalni tőle.

Plusz masik exem is akart nagyon, ő kulsore volt nekem nagyon aggályos, de vele bevállaltam volna ugyan, csak epp kiderult az amikor a gy.vállalasrol beszéltunk hogy a saját gyerekétol is sajnálna mindent (kulon kasszáztunk es beszeltuk az anyagi oldalát nem akarta hogy legyen babakotveny, meg különórak pl nyelvoktatas, uszás stb, hanem ő kulon akart magának egyedul gyujteni, meg az anyja házát újítani mig mi eltunk volna alberletben tovabbra is, es hasonlok)

Tehat ha vki genetikailag nem tetszik de ha ez mellett egy korrekt ffit apát látnék benne akire lehet számitani akkor bevállalnám

Míg ha valaki genetikailag nagyon tetszik, jol nez ki, és sok esze van, jol szocializalt atb, akkor vele még ugyis bevállalnam ha sanszos hogy egyedul maradok a kicaivel azaz nem nézem a biztonságot, pénzt, munkahelyét, meg ilyenek. Mert en amugy egyedul is kepes vagyok a gyerekellatasra.

2021. jún. 22. 12:34
 8/46 anonim ***** válasza:
74%
*nem mielott osszejovok vele, hanem akkor gondolkodom mikor a pasi a gyerektemat pedzegeti meg akarja.
2021. jún. 22. 12:35
 9/46 anonim ***** válasza:
61%
természetesen.
2021. jún. 22. 12:39
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Latba veszem a meglévő családi betegségeket, gyengeségeket, ahogy a magam oldalától is. Épp ezért hajlok egyre jobban afelé, hogy inkább ne legyen.
2021. jún. 22. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!