Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mielőtt összejöttök egy pasival el szoktatok azon gondolkodni milyen géneket örököl majd a gyerek?
Én nem, mert nem akarok gyerekeket, így ez nem szempont.
26/N
Eszembe sem jut, ez csak akkor jönne szóba, ha párkapcsolat alatt kijönne, hogy genetikailag terhelt a család 1 bizonyos betegség által.
Ilyenkor csak a tetszik/vagy nem a kérdés.
Nem gondolkodtam el rajta. Ugyanakkor akinek látványosan rossz a genetikája, azzal egyébként se jövök össze, szóval...
Miután már benne van az ember a babatervezésben, akkor már persze felmerül a gondolat.
Igen. Exemtol nem.is akartam soha mert egyik tesoja meghalt gen rendellenességben, masik tesoja hiperaktiv, barãom ia fura volt meg külsőre sem akartam örökiteni. Hulye lettem volna gyerekwt vállalni tőle.
Plusz masik exem is akart nagyon, ő kulsore volt nekem nagyon aggályos, de vele bevállaltam volna ugyan, csak epp kiderult az amikor a gy.vállalasrol beszéltunk hogy a saját gyerekétol is sajnálna mindent (kulon kasszáztunk es beszeltuk az anyagi oldalát nem akarta hogy legyen babakotveny, meg különórak pl nyelvoktatas, uszás stb, hanem ő kulon akart magának egyedul gyujteni, meg az anyja házát újítani mig mi eltunk volna alberletben tovabbra is, es hasonlok)
Tehat ha vki genetikailag nem tetszik de ha ez mellett egy korrekt ffit apát látnék benne akire lehet számitani akkor bevállalnám
Míg ha valaki genetikailag nagyon tetszik, jol nez ki, és sok esze van, jol szocializalt atb, akkor vele még ugyis bevállalnam ha sanszos hogy egyedul maradok a kicaivel azaz nem nézem a biztonságot, pénzt, munkahelyét, meg ilyenek. Mert en amugy egyedul is kepes vagyok a gyerekellatasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!