Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagy probléma, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma, ha én néhány randi után még nem szeretnék összeköltözni? Mennyire jogos, ha én egyelőre kettesben is töltenék időt és nem szeretném már fél éven belül már a gyereket tervezni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 14:44
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
12%
Ez életkortól függ. 19 vagy, vagy 35?
2020. nov. 28. 14:45
 2/54 anonim ***** válasza:
16%
Nem egy a cél...
2020. nov. 28. 14:48
 3/54 A kérdező kommentje:
Valójában még alig ismerjük egymást, élőben még nem is találkoztunk. Csak előrevetítette a tervet, amit szeretne. Nekem ez kicsit így gyors, mégha 30-as éveinkben is járunk, azért csak jó lenne legalább egymást megismerni kicsit, mielőtt ennyire előremegyünk.
2020. nov. 28. 14:52
 4/54 anonim ***** válasza:
91%
Nem teljesen normàlis a pasi.
2020. nov. 28. 14:58
 5/54 anonim ***** válasza:
78%
Te pártodon vagyok, nem kell ennyire elkapkodni.
2020. nov. 28. 15:03
 6/54 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is volt ilyen ismerösöm.

Mindent akart sz0ljek gyereket költözzek hozzàjuk.

Csak épp joformàn nincstelen lettem volna igy mellette.(mondjak fel mert ugye ök messze laknak ràadàsul faluban es legyek az anyja csicskája akinek amugy minden szava szent a fia elött es ugy ez az egyben minden pénzemet elszedték volna es ott lettem volna "àrvàn"x gyerekkel mellettük hogy ha akartam volna se tudtam vona elmenni mert nem lett volna hova)

Nagyon ovatosnak kell lenni az ilyenekkel. Plane a CSOK idökben.

Sokan mennek a pénzre lakasodra stb gyerekkel akarnak ellehetetleniteni. Mivel gyerekkel màr nem tudnàl pattogni. Onnanstol csend a neved.

2020. nov. 28. 15:05
 7/54 anonim ***** válasza:
*szüljek
2020. nov. 28. 15:05
 8/54 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Lehet, hogy csak azért beszélt a terveiről, hogy képben legyél a szándékait illetően. Ez nem azt jelenti, hogy a jövő héten már össze akar költözni veled, nyilván ő is előbb egy kicsit meg akar ismerni.

Viszont ha tévedek, akkor menekülj, mert defektes a pasi!

2020. nov. 28. 15:06
 9/54 anonim ***** válasza:
90%

*Ja és ez az ismerösöm azota is olyat keres, aki ezt igy vállalja

A legesélyesebb szerintem hogy vmi ágrol szakadt majd odaköltözik hozzájuk (önelláto nö az biztos nem fog), és ki fogjàk csinálni. De nem tudna a csóri mit tenni.

2020. nov. 28. 15:08
 10/54 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi, ő a nő, 32 éves. Én is szeretnék családot, csak nem ilyen üzemtervszerű gyorsított eljárásban. Ez nem azt jelenti, hogy 5 vagy 10 év múlva, de nem pár randi és pár hónap ismertség után végnék bele.
2020. nov. 28. 15:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!