Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagy probléma, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma, ha én néhány randi után még nem szeretnék összeköltözni? Mennyire jogos, ha én egyelőre kettesben is töltenék időt és nem szeretném már fél éven belül már a gyereket tervezni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 14:44
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%

Hű, ez szerintem is kicsit gyorsnak hangzik, bár tényleg lehet, hogy csak az alap szándékairól tudósít. Én is hasonlóan vázoltam fel a tervet a (most már) férjemnek, hogy akkor 1 év után összeköltözés, utána 1 év lánykérés, következő évben esküvő, utána jöhet a gyerek. Csak akkor én 21 voltam nem 32, szóval nekem "ráért" ez ilyen tempóban is. 32 évesen lehet, én se xaroznék évekig "majd ahogy alakul" kapcsolatban, ha gyereket akar, akkor nincs más módja, mint olyat keresni, aki szintén gyereket akar, ráadásul hamar. Ilyen szempontból jogos az ő kérdése is, hogy mennyit akarsz várni ezzel - elméletben, persze -, mert ha neked ez tényleg ennyire esetleges, meg akár évekig tartana, mire eljutsz odáig, akkor az ő szempontjából felesleges az ismerkedés, nem egymást keresitek mert a céljaitok messze nem fedik egymást, legalábbis időben biztosan nem.

Téged is megértelek, nem azt mondom, abszolút igazad van, fél éves kapcsolatban gyereket vállalni még nekem is meredek lenne (két hete ismertem a férjem, amikor összeköltöztünk, a tervezett 1 év helyett, szóval én sem vagyok az a tökölős típus), de az ő szempontjait ha megérted, akkor igazából választ kapsz a kérdésedre is. Vagyis nem, nem nagy probléma neked, de ennek a nőnek viszont az. És itt jön a képbe, hogy mennyire nyert meg téged magának, akarsz-e vele tovább ismerkedni így is, belemész-e a dologba vagy sem.

2020. nov. 28. 15:34
 22/54 A kérdező kommentje:
Azt, hogy én nem határoztam meg konkrét időpontot. Attól szeretnék családot, akivel jól működnek a dolgok, és mindketten úgy érezzük, hogy együtt szeretnénk ezt elérni. Ez lehet, hogy 1 év, lehet, hogy 2, én nem terveztem ilyen konkrétan, a páromat szeretném megtalálni, akivel lehetnek közös tervek.
2020. nov. 28. 15:35
 23/54 anonim ***** válasza:
92%
Nem az a baj hogy terve van. Hanem az hogy egy kapcsolatnak el kell jutnia arra a szintre. Először randik... Meg ismerni a másikat, bizsergés, nem egyből összeköltöznés gyerek,nem is ismerik meg egymást fél év alatt olyan komolyan.
2020. nov. 28. 15:36
 24/54 anonim ***** válasza:

A csaj felé ez sem motiváló válasz.

Amit ebből hall:

1 év vagy 2 év vagy 10, majd egyszer.

2020. nov. 28. 15:37
 25/54 anonim ***** válasza:

Azért nem kell valakit utalni csak mert konkretizálta mit szeretne

Neked is ezt kellene felé mert sok a hitegető....

2020. nov. 28. 15:39
 26/54 anonim ***** válasza:

A problema az hogy ugyanezt mondja (ha dobod)a következönek es következönek is.

Ergo neki nem te vagy fő vagy a lényeg, hanem egy gyerek

2020. nov. 28. 15:40
 27/54 anonim ***** válasza:
50%
Azért a csaj is jó fej, eddig ki tudja mit csinált, most meg azonnal. Gondolhatott volna erre mondjuk 22 évesen aztán most nem kellene rohanni...
2020. nov. 28. 15:41
 28/54 A kérdező kommentje:
Mivel még nem is találkoztunk, ezt én elég erőltetettnek érzem. Lehet, hogy annyira oda leszek érte, és annyira azt értem, hogy ő az igazi, hogy 1 év múlva elveszem feleségül, és jöhet minden, de az is lehet, hogy fél év alatt kiderül, hogy mégse illünk annyira össze. Én ezt elég nyomasztónak érzem, hogy 2 találkozás után összeköltözés, aztán mindjárt jöhet a gyerek is.
2020. nov. 28. 15:43
 29/54 anonim ***** válasza:
Ő ezeket kőbevésett dologként írta vagy csak ideális elképzésként?
2020. nov. 28. 15:45
 30/54 A kérdező kommentje:
Ezek a konkrét tervei.
2020. nov. 28. 15:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!