Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagy probléma, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma, ha én néhány randi után még nem szeretnék összeköltözni? Mennyire jogos, ha én egyelőre kettesben is töltenék időt és nem szeretném már fél éven belül már a gyereket tervezni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
86%
Igen az, nyomasztó. Ha szexre kerül a sor használj gumit akkor is ha azt mondja gyógyszert szed..
2020. nov. 28. 15:46
 32/54 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha nála van második találkozás, akkor komoly onnantól a dolog, és ezek a tervek.
 33/54 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj, hogy te meg a másik véglet vagy. Fogalmad sincs, hogy mikor akarsz gyereket vállalni egy nővel. Persze, érthető az, hogy "akkor, ha minden rendben működik", de neked ezt mennyi idő eldönteni? Ha lenne önismereted, tudnád.

Én tudom magamról, hogy egy év 30 éves koromban igen is elég arra, hogy eldöntsem, kell-e a másik egy egész életre vagy sem. Úgy gondolom, hogy pár kapcsolattal a hátam mögött tudom, mit keresek, mi az, amit elvárok a partneremtől és mi az, amit nem tudok elviselni. Nem akarom olyan emberrel húzni az időm, aki majd 4-5-6 év múlva tudja csak eldönteni azt, hogy egyáltalán velem akar-e lenni.

A fél év szerintem túlzás, de az sem normális, hogy halvány lila elképzelésed sincs róla, hogy neked mennyi idő kiismerni a másikat.

34/54 anonim ***** válasza:
69%
Egy kicsit neked is konkretizálnod kellene a terveid, 1 év vagy 2 év (vagy 30) nem túl bíztató a csaj szemszögéből sem.
2020. nov. 28. 15:48
 35/54 anonim ***** válasza:
85%
De most mit mondjon a kérdező, még nem is találkoztak 😬
2020. nov. 28. 15:48
 36/54 anonim ***** válasza:
Fixebb tervei lehetnek a "majd kialakul" on kívül
2020. nov. 28. 15:53
 37/54 A kérdező kommentje:
Én nem tudok tervszerűen beleszeretni valakibe, akivel még nem is találkoztam. Szeretnék gyereket, de most nehéz azt megmondanom, hogy pontosan 1 év és 2 hónap múlva vagy 1 év és 5 hónap múlva. Részemről oké lehet az 1 év, de most még az is lehet, hogy nem lesz második találkozás se. Előre azt se tudom megmondani, ha össze is jövünk, 3 hónap múlva együtt leszünk se, hiszen alig ismerem, még a hangját se hallottam. Hosszú távra keresek párt, de ki tudja azt ennyire előre megmondani látatlanban, hogy bejöttök -e egymásnak, és pár hónap múlva se távolodtok el?
2020. nov. 28. 15:59
 38/54 anonim ***** válasza:
90%
Én értem a gondját, még nem is találkoztak de le van vetítve a sorsa...
2020. nov. 28. 16:00
 39/54 A kérdező kommentje:
Ha pedig 2 találkozás után jön az összeköltözés, és egyből a gyerek tervezése, még az se derül ki, csak úgy egymással, gyerek nélkül mennyire működik a dolog, mert egyből minden akörül forog. Legalább egy közös nyaralásig jussunk el még kettesben.
2020. nov. 28. 16:04
 40/54 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy ezt így fejben nem tudom előre lejátszani így teljesen ismeretlenül. Nem a gyerek miatt szeretnék párt találni, hanem párt találni, akivel gyereket vállalhatunk.
2020. nov. 28. 16:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!