Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha félvér gyerekeket akarok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha félvér gyerekeket akarok?

Figyelt kérdés
Olyan aranyosak kis göndör fekete hajjal vagy barna. Bőr színük is szép nem pedig az a sápadt fehér szín. Szemük is csoki barna. Hmmm nagyon szép. Sokkal jobb rá nézni nincs semmi bajom a túl fehérekkel de az olyan unalmas. Értitek. Nagyon aranyosak. Sokszor álmodozom róla hogy lesz majd egy helyes néger férjem vagy félvér. És lesznek gyerekeink. Egyenlőre azt nem tudom hogy élőbe hol lehetne velük ismerkedni de remélem valóra válik az álmom.

2021. márc. 1. 15:11
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
44%

Miért lenne baj?

De ahhoz tényleg találnod kell egy normális pasit.

F

2021. márc. 1. 15:14
 2/59 A kérdező kommentje:
Igen de ez így van magyar férfiakban is hogy nehéz találni normálisat.
2021. márc. 1. 15:30
 3/59 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem sem baj, aranyosak a félvér gyerekek. Az már nagyobb baj, hogy nem az alapján választasz párt, hogy milyen megbízható, milyen kedves, mi az elképzelése a családról, hogy gondolkozik az emberi jogokról, hanem kifejezetten bőrszín alapján! Ezt nevezzük rasszizmusnak, csak gondoltam szólok!
2021. márc. 1. 15:30
 4/59 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy az utolsó is írja.

És egyébként mivel belőlük kevesebb van, arra is kisebb az esélyed hogy abból a kevesbol találsz egy hozzád illőt. Majd gyereket csinálsz az elsővel aki szembe jön, nem számít milyen a személyisége.

2021. márc. 1. 15:32
 5/59 anonim ***** válasza:
26%

🤮

Csak ígérd meg, hogy nem Magyarországon fogsz maradni!

2021. márc. 1. 15:34
 6/59 anonim ***** válasza:
56%

Unalmas a fehér szín? Belőlü(n)k van a legkevesebb! Sárga, fekete, barna sokkal több van, színenként 2-3 milliárd. Szép a színes gyerek, de csak Afrikában, Dél-Amerikában. Aki ilyet akar, az költözzön oda, ott közöttük élhet. Ha baj lesz a kulturális különbségek miatt, mi mossuk kezeinket, így járt. És még a fehér a rasszista, csakis a fehér? Hát elmennek a fenébe.

Le lehet hurrogni, tudom, hogy úgy lesz.

2021. márc. 1. 15:37
 7/59 anonim ***** válasza:
33%
Ha a feka nem jön össze ne add fel! Próbálkozz háziállatokkal, zöldségekkel, palackozott kristályvizekkel,...valami csak sikerül!
2021. márc. 1. 15:37
 8/59 anonim ***** válasza:
33%
Szubjektív kinek mi a szép. Neked aranyosak, én csúnyának tartom őket. Ha te ezt szeretnéd, akkor csináltass magadnak egyet. Biztos büszkék lesznek a felmenőid :)
2021. márc. 1. 15:38
 9/59 A kérdező kommentje:
5 ös addigra remélem a magad fajtákat elviszi a covid és De Igen itt fogok maradni.
2021. márc. 1. 15:39
 10/59 anonim ***** válasza:
41%
Jól van, örülök, hogy más is ellenzi, nemcsak én! Meg is lepődtem. De valóban jó hír, hogy nem vagyok, vagyunk egyedül azzal, miszerint mindenki ott éljen, ahol, amelyik közegbe való. Európában a fehér, Kínában a sárga, Afrikában a fekete. Nem véletlenül alakult ez így, még évezredekkel ezelőtt. Szóval nem kell a multikulti, a keveredés, így is sok van már belőlük itthon is.
2021. márc. 1. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!