Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha félvér gyerekeket akarok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha félvér gyerekeket akarok?

Figyelt kérdés
Olyan aranyosak kis göndör fekete hajjal vagy barna. Bőr színük is szép nem pedig az a sápadt fehér szín. Szemük is csoki barna. Hmmm nagyon szép. Sokkal jobb rá nézni nincs semmi bajom a túl fehérekkel de az olyan unalmas. Értitek. Nagyon aranyosak. Sokszor álmodozom róla hogy lesz majd egy helyes néger férjem vagy félvér. És lesznek gyerekeink. Egyenlőre azt nem tudom hogy élőbe hol lehetne velük ismerkedni de remélem valóra válik az álmom.

2021. márc. 1. 15:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
#45, egy afrikainak ugyan tökmindegy, hogy cigány vagy-e, vagy sem. A probléma az, hogy akik itt élnek, azok tanult, diplomás emberek, 2-3 nyelvtudással, akárcsak én. És már bocs, nem tudsz olyan cukikibabát szülni, hogy én valaha is ki akarjam mondani rád, hogy ő pedig a gyermekem anyja. Kínos volna, na.
2021. márc. 3. 21:44
 52/59 anonim ***** válasza:
#51es 🤣🤣🤣
2021. márc. 4. 04:43
 53/59 A kérdező kommentje:
Igen a szem betegség amit műteni kell pl vagy nem is látsz utána az nem baj? Vagy a kancsalság? Az nem baj? Amúgy meg utolsó előttinek írnám hogy nekem se kellenél gyerekem apjának. Nem vagyok rasszista de ti hozzátok ezt ki belőlem. Ha lenne egy harc élesbe melléjük állnék. Na puszi
2021. márc. 5. 14:45
 54/59 A kérdező kommentje:
Amúgy cigány se kellene. Csak a négerek.
2021. márc. 5. 14:48
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
De baj, de a másik két betegség kicsit súlyosabb te ostoba. Mondjuk az a legsulyosabb ha tőled örökli az eszét
2021. márc. 5. 15:03
 56/59 anonim válasza:
40%
Pár statisztika: Az amerikai feketék átlag iq-ja 85, az afrikai feketéké 75. A hasonló kapcsolatok 98% válással fejeződik be(ez az usában, főleg magyarországon mekkora lehet, ha itt nem érzi jól magát elhúz). A gyerek egyáltalán nem fog rád hasonlítani. A feketék nagyon rondák(nem a sztárokról beszélek hanem, azokról akiket nap mint nap látok). A félvér gyerekek nem cukik(bocs). Ezek statisztikák...
2021. márc. 20. 22:04
 57/59 anonim válasza:
bocs az előző vagyok, az hogy a félvér gyerekek nem cukik az nem statisztika sry, sem az hogy a feketék rondák.
2021. márc. 20. 22:08
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Elég nevetségessé teszed magad itt kérdező, már ne is haragudj. Ha az lenne az oka, hogy egy fekete vagy félvér pasit szeretnél magadnak mert ők jobban tetszenek neked az még korrekt lenne (elvégre preferenciája mindenkinek lehet), de az, hogy így nyíltan leírod, hogy te csak a jövőbeli gyereked külseje miatt szeretnél valakit magad mellé az már elég gáz. Egy gyerek nem egy ruha vagy egy cipő amit a boltból válogatsz ki...

Azzal meg ugye remélem tisztában vagy, hogy attól, hogy ha félvér lesz a gyereked egyáltalán nem 100% biztos, hogy úgy fog kinézni ahogy a leírásban részletezted?:D Lehet, hogy csokibarna helyett teljesen sötétbőrű fekete lesz a bőrszíne, de az is lehet, hogy fehérbőrű lesz. Pláne akkor ha nem egy teljesen fekete, hanem egy félvér férfitől lesz a gyereked, akinek vannak európai felmenői, akkor aztán tényleg bárhogy kinézhet majd az a gyerek ;) Pl. rákereshetsz Lucy and Maria Aylmer ikerpárosra, jamaicai anyától és angol apától születtek, az egyikőjükön látszanak az afrikai vonások, a másik meg 100%-ig fehérnek néz ki:D

De én pl. Meghan Markle-ről is meglepődve tudtam meg, hogy félig fekete. De olyanról is hallottam már hogy az USA-ban az is előfordult nem is egyszer, hogy egy fekete párnak teljesen fehérbőrű gyereke született. Ugyanis az afroamerikaiakra jellemző, hogy a távoli felmenőik között vannak fehérek, és éppen az adott gyereken jöttek ki a fehér ősök vonásai. De fordítva is megtörténhet ugyanez, hogy egy fehér párnak sötétebb vonásokkal rendelkező gyereke születik ha legalább az egyikőjüknek van fekete a felmenői között. A genetika egy trükkös dolog, ha kevert rasszú emberekről van szó. Ezek után lefogadom, hogy csak full fekete pasikkal mersz majd ismerkedni:D

Ami pedig a szemszínt illeti, Leona Lewis brit énekesnő megvan?:D Fekete apja és fehér anyja van. Szerinted vajon milyen a szeme színe?:D Ha a képeiről esetleg nem látnád, a google egyből kidobja a "leona lewis eye color" keresésre. Ez is egy téves elképzelés, hogy egy fekete/fehér félvér embernek csak csokibarna (ahogy te írtad) színű szeme lehet. Nem tudom, hogy neked milyen színű a szemed kérdező, de vigyázz nehogy te is így járj. Sőt, őszintén megmondva az ilyenek mint te tökéletesen megérdemelnék ezt a pofára esést, hogy máshogy nézzen ki majd a gyerekük, mint ahogy várták. Elég vicces elképzelni, hogy milyen arcot vágnál ha a szülőszobában a gyerekre rá nézve azt látnád, hogy jobban hasonlít rád mint az apjára:D Egy gyereket mindenhogy szeretni kell, akárhogy is nézzen ki. Egy másik életről van szó, nem egy tárgyról...

2021. márc. 27. 14:03
 59/59 anonim ***** válasza:
Felőlem nyugodtan
2021. júl. 9. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!