Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kifejezni a nő számára, hogy mit érzek?
Figyelt kérdés
Akivel most randiztam, biztos hogy tetszik és szerelmes vagyok bele, de nem tudom, hogy mondjam el neki.
Sokszor őszintén mondanám neki, hogy "szeretem ahogy nevetsz" meg ilyesmit. Nem akarok semmi olyat mondani, amit félreértene vagy betanult szöveg hatású.
Persze meg merek szólalni, csak nem akarok valami "rosszat" illetlent vagy bármi ilyesmit. Néha úgy érzem, hogy verseket írhatnék neki.
Az előző kapcsolatomnál volt, hogy nagyon félreértettük egymást és egyszerűen valami félresikerült.
2021. jún. 20. 18:44
1/6 anonim 

válasza:

Hívd el gyakrabban találkozni, bókolj ha valamit szépnek látsz rajta, beszélgessetek sokat, hogy minél hamarabb kiderüljön egyáltalán egymást keresitek, vagy csak a teste tetszik. Második randin még nem vallanék szerelmet, hisz alig ismered és az emberek többsége megijed tőle.
2/6 anonim 

válasza:

Ne mondd el neki amíg össze nem jöttök. 1 randi után ez nagyon nyomulós. Kezdeményezz új találkozást, az pont elég arra, hogy tudja, hogy bejön neked.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából úgy randi még nem volt, hogy csak 2en elmentünk valahova, hanem különböző ilyen programokra, fesztiválok, koncertek, gálaestek ilyesmi. Egy ideje nem beszéltem vele, mert nekem is nagyon sok dolgom volt és ő is sokat dolgozik, a COVID tilalmakról nem is beszélve, szerencse, hogy az most lassan véget ér.
2021. jún. 20. 19:40
4/6 anonim 

válasza:

5/6 A kérdező kommentje:
:D
2021. jún. 20. 19:51
6/6 anonim 

válasza:

Úgy mondd el neki,ahogy szeretnéd, ahogy neked a legegyszerűbb. Szerintem ez a világ legkönnyebb dolga; szerelmet vallani bármilyen formában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!