Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiz evig nem volt kozossegi mediam a tarskereson sem voltam, most megneztem kikkel kene versengenem 40 evesen,normalis hogy el vagyok keseredve?
Nagyobb mell altalaban a push up miatt.
Az alakjuk meg a kondi miatt olyan.
Amugy 10 evig mit csinaltal, h ezeket nem lattad? Utcara, boltba, meloba csak mentel...
Már miért kéne velük versenyezni?
Amúgy a közösségi média kirakat. Annyival tudnak többet, hogy jól retusálnak és jól pózolnak. Lehet nézni ilyen insta vs real képeket, hogy filterek meg más szögből, ugyanúgy domborodik a pocak, narancsosodik a bőr. Élőben azért még egy insta modell sem modell kinézetű.
#12-essel egyetértek. Ha versengeni akarsz, ne tedd. Mindig lesz jobb, fiatalabb,csinosabb.
Ami viszont akkor a fő kérdés: a sajàt értékeiddel mennyire vagy tisztàban?
Hat mar lefittyedt neked az SMV diagram....
Keress vmi 20 eves MILF-huntert.
37F incel
Kedvesem, 40 évesen a 40 éves nőkkel versenyezz. Külső tekintetében sport, diéta, alvás.
Van az a korosztály/típus, akinek vonzó vagy, nem csak alkalmira.
40/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!