Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tiz evig nem volt kozossegi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiz evig nem volt kozossegi mediam a tarskereson sem voltam, most megneztem kikkel kene versengenem 40 evesen,normalis hogy el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
Az meg hagyjan hogy a fiatal csajok alapbol szepek, de most mar gyonyoruek. Annyi divatos cucc, smink, plasztika van rajtuk, melluket segguket kidobjak, eszbontoak. Elhiszem hogy a facebookot vagy tarskeresot lapozva ilyeneken akad meg a ferfiak szeme, a mai lanyok magasabbak, melluk is nagyobb. Hogy lehet ezekkel versenybe szallni?nyilvan a korombeli pasikert...hiaba nezek ki jol, elem es mogem kerul egy ilyen es elverzek az osszehasonlitasban.

2021. jún. 19. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Nagyobb mell altalaban a push up miatt.

Az alakjuk meg a kondi miatt olyan.

Amugy 10 evig mit csinaltal, h ezeket nem lattad? Utcara, boltba, meloba csak mentel...

2021. jún. 19. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kéne velük versenyezni?

Amúgy a közösségi média kirakat. Annyival tudnak többet, hogy jól retusálnak és jól pózolnak. Lehet nézni ilyen insta vs real képeket, hogy filterek meg más szögből, ugyanúgy domborodik a pocak, narancsosodik a bőr. Élőben azért még egy insta modell sem modell kinézetű.

2021. jún. 19. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
LoL. Versengeni. Ez egy 40 éves nő szájából röhejesen hangzik. Ő versengeni akar, mert viszket neki.
2021. jún. 19. 21:44
 14/19 Noren1989 ***** válasza:

#12-essel egyetértek. Ha versengeni akarsz, ne tedd. Mindig lesz jobb, fiatalabb,csinosabb.

Ami viszont akkor a fő kérdés: a sajàt értékeiddel mennyire vagy tisztàban?

2021. jún. 19. 22:09
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#14 Szerintem az lehet a probléma, hogy a kérdező a kora ellenére óvodás módon viselkedik, és nem érte utol a saját korosztályát. Ezért akar a fiatalabbakkal versengeni.
2021. jún. 19. 22:28
 16/19 Noren1989 ***** válasza:
Majd elmondja, nyugi. Ne talàlgassunk.
2021. jún. 19. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Hat mar lefittyedt neked az SMV diagram....

Keress vmi 20 eves MILF-huntert.

37F incel

2021. jún. 20. 00:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan pasira hajtasz, aki a 20 évesekre hajt, akkor nyilván alul fogsz maradni. Olyat keress, aki a saját korosztályában keresgél és ha egy csinos 40-es vagy, akkor jó leszel neki. Pláne ha azt nézzük, hogy a 40-es nők jó része állatira elhagyta már magát, szóval ha te tényleg jól nézel ki, akkor helyből a top 10%-ban vagy. Egy csinos 40-es nő tök nagy érték szerintem. 43f
2021. jún. 20. 02:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem, 40 évesen a 40 éves nőkkel versenyezz. Külső tekintetében sport, diéta, alvás.

Van az a korosztály/típus, akinek vonzó vagy, nem csak alkalmira.

40/N

2021. jún. 20. 08:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!