Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak mennyire fogadják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire fogadják pozitívan, ha a nő mondja ki először hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 01:48
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Én pozitívan fogadnám.

29/F

tegnapelőtt 01:54
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én jól fogadtam.
tegnapelőtt 07:24
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Embere válogatja, nekem tetszene.
tegnapelőtt 07:31
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Tapasztalatom alapján általában hanyatt homlok menekülnek.
tegnapelőtt 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Engem szinte mindig nagyon zavarba tudott hozni ezzel a kijelentésével. Bezzeg azt, hogy utál, azt egyszer se merte kimondani, pedig ilyen érzése is volt már biztosan az irányomba.

Szabályosan belezsarolt ezzel a kijelentésével abba, hogy nekem is ezt kelljen mondanom, hazudnom neki, valódi érzelmi megalapozottság nélkül.

(Azóta persze már azt is tudom, hogy egy ilyen kijelentés valójában semmit sem jelent, mert azt, hogy valóban szeret-e engem, valóban jól szeret-e engem az illető, azt csak én tudhatom és aki nekem szegezi ezt a kijelentését, ő ezt nem tudhatja biztosra. Tehát butaság is ilyet mantrázni egy másik embernek, mert ő szavak nélkül is tudni fogja azt, hogy valóban szeretve van-e általam, vagy sem.)

tegnapelőtt 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
attól függ, ha a 2. randin mondja az zavaró, ha 2 év után, akkor felőlem mondhatja. Viszont ez esetben nem ő lesz az első.
tegnapelőtt 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell kimondani, mert tőled függ, hogy mit érzel. Ha érzed, hogy szeret, akkor szeret, ha nem érzed azt, akkor mondhatja, úgysem fogod elhinni.
tegnapelőtt 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon pozitivan
tegnapelőtt 09:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az azt jelenti, hogy örömmel főz majd nekem reggel kávét.
tegnapelőtt 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!