Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várnátok a szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok a szeretlek szóra?

Figyelt kérdés

Nekem ez egy bebiztosítást jelentene. Ha mondaná, tudnám hogy "biztonságban vagyok", anélkül egyelőre gyakran elbizonytalanodok, mennyire gondolja velem komolyan, pedig a jelek arra utalnak, hogy komolyan gondolja, mégis... Az eddigi kapcsolataimban mindig a pasi mondta előbb, és már 2-6. randi után. Hát most mi már 2 hónapja járunk, és még csak annyit mondott, hogy nagyon megkedvelt. Én sem mondtam neki, úgy érzem, ha mondanám, ő még nem tudná őszintén azt válaszolni hogy ő is szerelmes, és ő bekamuzni nem fogja. Ti meddig várnátok rá?

30/N

2023. márc. 4. 23:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy szótól érzed magad biztonságban, akkor fognak még meglepetések érni.
2023. márc. 4. 23:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondaná valaki a 2. randin? Nem is ismer. Nem tudom meddig várnék, valszeg érezném, ha nem megy a dolog és nem a szó miatt, amúgy is. Ne dugd a homokba a fejed, és ne egy szón rugózz.
2023. márc. 4. 23:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az eddigi kapcsolataimban mindig a pasi mondta előbb, és már 2-6. randi után."

Nem a vadidegen kategória, de nem is a nagyon ismered kategória. Mire fel a nagy szeretlekezés?

"Hát most mi már 2 hónapja járunk"

Mi történt eddig? Hányszor találkoztok egy héten?

2023. márc. 4. 23:11
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem az ilyesmire nem lehet várni, ha minden jól alakul akkor idővel jönni fog. Ha most te már valószínűleg szereted akkor szakítasz, mert még nem mondta?
2023. márc. 4. 23:19
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem igénylem ezt a szót, egyébként is bárki mondhatja, nem biztos hogy jelent is valamit
2023. márc. 5. 00:04
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Mi 6 hónapja ismertük egymást és 2 hónapja randiztunk, 1 hónapja voltunk együtt, mikor én (a nő) először mondtam neki. Kicsit sürgetve éreztem magam, nagyon úgy éreztem, hogy ő már szeret és várja, hogy mondjam (én voltam lemaradva érzelmileg, ezért mindenképp én akartam először mondani, de úgy, hogy biztosan igaz is legyen). Nem akartam, hogy visszamondja, mert nem azért mondtam, hanem csak hogy tudja. Ehhez azóta is tartom magam. Akkor mondom, amikor nem tudom nem mondani, sosem megszokásból. Ő egyébként később mondta kb 1.5 hónappal. Egy percig sem kételkedtem benne, hogy ez el fog jönni, mert ezer más módon kimutatta.

Azóta is boldogan élünk.

2023. márc. 5. 00:45
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

En 2 ev utan mndtam tartalommal.

10 eve elunk egyutt azota.

2023. márc. 5. 01:18
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
?!?!?!?!
2023. márc. 5. 02:42
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy valaki kimondja ezt az elcsépelt szót, még lehet rossz személyiség.... Nem minden ez a szó.
2023. márc. 5. 07:48
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Fu, hát fognak még meglepetések érni, annyi biztos.
2023. márc. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!