Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várnátok a szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok a szeretlek szóra?

Figyelt kérdés

Nekem ez egy bebiztosítást jelentene. Ha mondaná, tudnám hogy "biztonságban vagyok", anélkül egyelőre gyakran elbizonytalanodok, mennyire gondolja velem komolyan, pedig a jelek arra utalnak, hogy komolyan gondolja, mégis... Az eddigi kapcsolataimban mindig a pasi mondta előbb, és már 2-6. randi után. Hát most mi már 2 hónapja járunk, és még csak annyit mondott, hogy nagyon megkedvelt. Én sem mondtam neki, úgy érzem, ha mondanám, ő még nem tudná őszintén azt válaszolni hogy ő is szerelmes, és ő bekamuzni nem fogja. Ti meddig várnátok rá?

30/N

2023. márc. 4. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet erőltetni nem lehet! A szeret hiányt nem a kapcsolatban kéne behajtani. Valaki soha nem mondja ki ezt a szót, pedig szereti a másikat. Valaki meg mondogatja minden jöttmentnek valódi tartalom nélkül.
2023. márc. 5. 08:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell várnod tovább, szeretlek ❤️❤️❤️
2023. márc. 5. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
És még a Mikulás sem létezik.
2023. márc. 5. 10:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

inkább várj rá 2 hónapot minthgoy random dobálózzatok a szóvel

valakinek több idő kell a szerelemhez és ez normális

2023. márc. 5. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne azért akard ezt hallani, mert neked ez ad biztonságot.

Mikor az elején, még két hét se telik el és már túláradó érzésekkel dobálózik valaki, nagy szavakkal, az lovebombing. És nem is őszinte érzésekről van szó, hiszen hogy szerethetnél olyat, akit nem is ismersz meg hogy mondhatnád, hogy örökre veled akarok lenni stb?

Ez mind a szerelembombázás. A szerelemhez, valódi érzelmekhez hosszabb idő kell. 2 hónap se olyan hú de sok idő. Meg az se mindegy, hogy mondjuk 2 hónap el telt, de ezalatt meg csak hétvégenti találkozás volt. Meg kell ismerni az embert, különböző helyzetek vannak, lehet e rá számítani stb

Meg egyáltalán ez mire ad biztonságot, hogy azt mondja valaki szeretlek, de érzelmek meg egy deka sincs mögötte, hanem csak azért mondja, mert tudja ez neked biztonsagot ad és esetleg ezzel manipulál.

Ne ezzel akarj biztonságot szerezni. Ne a szavakra figyelj. Majd mondja, ha érzi. Jobb egy bizonyos idő elteltével, mint gyorsan, de tartalom nélkül.

2023. márc. 5. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Mi több eves kapcsolat alatt sosem monduk ki, mert meg volt, ami van azt érzed. Lehet olyan palid aki mindig azt mondja amit hallani akarsz, a hátad mögött meg átvág. Sose azt nézd ki mit mond, hanem hogy mit tesz, nem tesz, mit érzel. Csak ez számít.
2023. márc. 5. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Én megszeretgetnék.

35/F

2023. márc. 5. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

"Az eddigi kapcsolataimban mindig a pasi mondta előbb, és már 2-6. randi után."

És hol vannak most, hova tűnt a nagy szerelem?

2023. márc. 5. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!