Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor a nő arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor a nő arról kérdezett, hogy szeretem vagy sem a szilvesztert, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Szóval én nem szeretem, mert gyerekként petárdával dobáltak, aztán mikor szaladtam ezek elől, akkor meg küldték utánam a rakétákat, amitől meg befutottam az erdőbe, végül meg a kutyákat (utálom őket) engedték el, keresés címszóval.

#zavaros szilveszter
dec. 31. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első körben elég, ha annyit írsz, hogy nem szereted, mert nagyon rossz emlékeid vannak róla. Nem kell kérdés nélkül trauma dumpingolni, ha visszakérdez, hogy mi történt, akkor leírhatod.
dec. 31. 16:38
 2/9 Senior Séf ***** válasza:
12%
Ne mondd el. Titkolózz! Mi köze hozzá? A KGB-től jött?
dec. 31. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Otthon leszel nem? Nem jobb ha a parod is veled van? Ha bajban vagy ott legyen melletted. Santa kutya
dec. 31. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha valóban érdekled, akkor csak ennyiért biztosan nem fog kioffolni. Ha meg nem érdekled igazán, akkor ennél apróbb dolgokért is kioffolhat, akár ürügyként használva bármit. Szóval nem ezen fog múlni. De ahogy 1-es is mondja, szerintem se ronts ajtóstul a házba. Elég csak röviden, diplomatikusan közölni vele. Bővebb kifejtés pedig tényleg csak akkor, ha nagyon nagyon érdekli, és kellően empatikus is feléd.
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem is az a legjobb, ha annyit mondasz, hogy gyerekkori rossz emlékek miatt nem szereted.
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket. De neked kell tudni, hogy mit akarsz megosztani. Annyit el lehet mondani, hogy nem, nem szereted, neked rosszak az emlékeid. Aztán ha akarod, akkor beavatod a részletekbe, ha nem, akkor nem.
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem kell ismerkedéskor részletesen taglalni traumákat.
dec. 31. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondhatod, hogy nem, de azért vele ma szívesen lennél, és biztos jó lenne.
dec. 31. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ő az őszinte válaszodra kíváncsi.
dec. 31. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!