Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/srácok/férfiak, leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/srácok/férfiak, leginkább 24-28 év közöttiek, ti mennyi idő után mondtátok ki először a lánynak, hogy szeretitek?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan emberek válaszára lennék kíváncsi, akik hagytak időt az ismerkedésnek, több hónapig csak azon voltak hogy megismerjék a másikat, jól érezték magukat a másik társaságában, tehát nem az olyasmi érdekel hogy 3 napos messenger beszélgetés után már összejöttetek de sosem találkoztatok és 1 hét múlva vége volt mindennek. :)

dec. 31. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, én nő vagyok, de el tudom mondani, hogy volt a párommal. Ő 28 volt, és ismertem már pár hónapja, volt egy közös barátunk. Párszor találkoztunk, de nem kettesben, társaságban voltunk. Aztán elkezdtünk kettesben randizni, hetente többször találkoztunk. Nyilván szexuális kapcsolat is volt köztünk, minden alakult. Innentől kezdve egy hónapon belül mondtuk ki, először ő. Spontán történt, de megvan az emlék.
dec. 31. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Hát, nekünk kacifántos volt a dolog.

Harmadik randin már szexeltünk, 1 hónap után szakítás. Majd kb 1 hónapra rá öszejöttünk. 1-1,5 hónapig együtt majd szakítás. :D

Most újra együtt vagyunk, másabb az egész mint előtte. Már ki is mondtuk, hogy szeretjük egymást.

Szóval érdekes folyamat volt ez az elmúlt 7-8 hónap. :D

dec. 31. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
ha túl sokáig húzod a csetelgetést, nem lesz belőle semmi. volt ilyenem, hónapokig beszélgettünk. majd kiderült, hogy még a palijával volt. én meg kb. egy érzelmi szemetes voltam.
dec. 31. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idős pasival jöttem össze, de nem emlékszem rá, hogy mikor mondta. Nem volt szinpadias jelenet.
dec. 31. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

A rautalo magatartas szamit. Nem a kimondott szo. A kimondott szo onmagaban egy bankkartya ,ami csak a felruhazott pillanatnyi erteke miatt erteke valamit. Barmikor megvaltoztatja a letiltja a bank. A gyemant meg mindig ertekes lesz a sajat mivolta miatt. Soha nem veszti el az erteket.

A jogban a rautalo magatartassal kotott szerzodes egyenrangu a nevvel aliirttal jogi szempontbol.

A rautalassal sokkal tobb koruliras ,definialas szukseges. Tobb energiaba kerul.

dec. 31. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:

1 hónapig ismerkedtünk a menyasszonyommal, utána 2x1 hónapig nem tudtunk személyesen találkozni nagy távolság miatt, de közben minden nap sokat beszélgettünk és videóhívásoztunk. Az első ilyen 1 hónap után látogattam meg őt (külföldön), így végül 2 hónap után jöttünk össze és én már akkor éreztem és mondtam, hogy szeretem, de neki ehhez még kellett egy kis idő utána. Kb. 3 hónap után tudta kimondani, hogy szeret.

Off, de fontos szempont: Ő konzervatív, szóval szex nem volt ez alatt az idő alatt és azóta sem, de benne találtam meg mindent, amit egy társban kerestem egész életemben, szóval ezzel könnyen együtt tudok élni házasságig.

dec. 31. 16:27
 7/10 A kérdező kommentje:

#3 Ez a helyzet egyeltalán nem egy facebook ismerkedős téma, ahol csak írogatunk.:)

Heti 2x minimum találkozunk, együtt alszunk stb, ahogy az időnk engedi kihasználjuk az alkalmat. Le is írtam hogy NEM az olyanok érdekelnek akik facebook kapcsolatot teremtenek.

dec. 31. 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Normál ismerkedési fázisú tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Akinek nem lenne egyértelmű, én lány vagyok a történetben és én igazából már készen állok arra, hogy kimondjam, de félek korai lenne, mert még nem kérdezte meg, hogy leszek-e a barátnője.

dec. 31. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is az volt, hogy már egy ideje ismerkedtünk, élőben is találkoztunk viszonylag rendszeresen, már akkor is tudtam, hogy szeretem, mielőtt mondhatni hivatalosan is összejöttünk. De csak utána egy héttel mondtam ki, mert tudtam, hogy neki kicsit lassabb a tempója és nem akartam megijeszteni vele.
dec. 31. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi (24N, 24F) 3 éve vagyunk együtt. A barátom kb 2 hónap után mondta először (az összejövéstől számítva, előtte +1.5 hónapja már randiztunk és azelőtt kb fél évvel találkoztunk először), viszont addigra már egyértelmű volt mindkettőnk szándéka, éreztem a szeretetet a tetteiből. Nem is zavart igazán, hogy ő még nem mondta (én mondtam előbb, összejövés után pár héttel)

Pár hónapja beszéltünk erről és bocsánatot kért, fel se tűnt neki, hogy sokáig nem mondta :D

ma 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!