Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nektek hogy esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek hogy esne?

Figyelt kérdés
A párom rendszeresen több százezret elkapar sorsjegyen, de ha megyünk kirándulni az utolsó 5.000Ftomat is elveszi pedig tudja, hogy nincs keresetem még
2021. jún. 18. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sz.rul, mert nem lenne fair. 39N
2021. jún. 18. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy, mert az ilyen nem lenne a párom.
2021. jún. 18. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem olyan rosszul esne, hogy ki is dobom. De nekem nem kell beérnem mindenféle csicskával, találok normálisat. Te inkább hallgass és adj egy kicsivel többet. Úgyse jön jobb, örülj, ha ennek van hozzád gusztusa.
2021. jún. 18. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mivel én nem járnék szerencsejátékfüggővel!
2021. jún. 18. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse játék függő,füghő ember a szenvedélyère fog hamarabb költeni nem rád vagy a családjára vagy...
2021. jún. 18. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Össze se jöttem volna olyannal, aki rendszeresen több százezret költ kaparós sorsjegyekre (vagy bármilyen szerencsejátékre)
2021. jún. 18. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik reszeben nem erzed hibasnak magad? Abban, hogy meg mindig a baratod, vagy abban, hogy odaadtad neki a penzt? Itt az ideje onvizsgalatot tartani, mert nalad sem kerek valami.
2021. jún. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!