Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzésen kezdeményezni nőként? Hogyan?
Figyelt kérdés
Adott egy francia huszonéves férfi, akit egy versenyen láttam először, profi sportoló. Nem beszéljük egymás nyelvét, de irtó szimpatikus volt a kisugárzása és az ahogy viselkedett az ellenfeleivel. Teljesen levett a lábamról a puszta jelenléte. Ő is észrevett, egyszer összemosolyodtunk a verseny közben, de nyilván ő a versenyre koncentrált, én meg csak nézőként voltam ott. Utólag tudtam csak meg, hogy ő profi nemzetközi versenyző, mikor megkerestem instagramon és bekövettem. Meglepetésemre visszakövetett. Én is ugyanabban a sportban vagyok, mint ő, csak sokkal kezdőbb szinten. Most váltok csapatot, hamarosan megyek az első edzésre. És mit ad isten??!! Kiderült, hogy ez a srác is szokott kijárni ennek a csapatnak a nagyobb edzéseire. Nem értem, hogy kerül oda, mivel Franciaországban él, nem is beszéli a magyart, azt hittem, csak versenyezni jár át, talán lehet hogy van valamiféle magyar kötődése ezekszerint. A lényeg, hogy szeretnék valahogy kapcsolatba lépni,megismerkedni vele, de én csak németül beszélek, ő pedig angolul. A kezdő lépést kéne megtenni, de hogyan? Aztán ha továbbra is szimpatikus, szívesen tanulok nyelvet is!:)2021. jún. 17. 15:41
2/8 anonim 

válasza:

Ha semmi olyan nyelvet nem beszéltek, ami közös, akkor szerintem nem érdemes, max ha kalandot akarsz.
3/8 anonim 

válasza:

#1: te ennyire büszke vagy arra, hogy egy impotens szingli vagy, aki képtelen bármilyen kapcsolatra nővel? Miért kell ezt így hirdetned?
Nem elég gáz neked így is, vagy direkt szereted, ha "kapod az ívet"? :D
4/8 anonim 

válasza:

Mi a célod? Szeretnél egy jót szexelni vele, vagy komolyabb kapcsolatra vágysz? Ha előbbi, arra van esély, ha utóbbi, akkor szerintem bele se kezdj... Nem könnyű google fordítóval randizni :)
5/8 anonim 

válasza:

Éppen várom a "foglalkozzá' a szinteddel" válaszokat, amelyek forditott esetben is rendre érkeznek....
37F incel
6/8 anonim 

válasza:

Én tuti nem kezdeményeznék. Nem a "szintek" miatt, hanem mert szeretem megadni a férfinak a lehetőséget, a "vadászat" örömét.
40/N
7/8 anonim 

válasza:

Megtanulsz angolul vele, szerintem ez egész izgalmas.
8/8 anonim 

válasza:

#5: értem. Nem elég nyomorult az élet, így inkább házhoz mész a további pofonokért.
Remek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!