Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a leggázabb randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a leggázabb randi története?

Figyelt kérdés
Na kinek mi volt a leggázabb?

2021. jún. 16. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1) amikor azzal ért véget a romantikusnak indult második randi hogy egy hajléktalanra kellet kihívni a mentőket, bevárni, segíteni. Meglepő, de lett harmadik

2) nagyon jó elbeszélgettem valakivel, aki kifejezetten vékony volt a képeken, és előre írta hogy 5-6 kilót felszedett a karantén alatt, ez nem is zavart, amíg oda nem értem. Mondta hogy késik a vonata, én húsz oerccel hamarabb ott voltam és vártam. Kiderült hogy végül nem késett és egymás mellett vártunk a másikra, mert nem ismertem fel a plusz 20+ kilóval, az arca is totál más volt. (Ő a telefonját nyomkodta, fel se nézett). Mikor megbeszéltük a randit, Ragaszkodott hogy hol találkozzunk majd élőben mikor megkérdeztem mi lesz, rámbízta hogy merre akarok menni. Pár percre rá meglátta a lépcsőt és közölte hogy inkább a másik irány, a lépcsőzésben elfárad (nem volt több egy aluljárónyi lépcsőnél). És a két kedvenc részem közül az egyik egy pacsi! elköszönés. Megírtam neki aznap hogy nem volt rossz a randi, de nincs meg a kémia. Erre visszakérdezett, hogy az mit jelent 🤦

2021. jún. 16. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól indult mert a srác helyes volt és jót beszélgettünk, tettünk egy nagy sétát, télen hidegben, a végén felhívott a lakására és hát tudom h nem illik de vészhelyzet volt, azt hittem már bepisilek, ezért mondtam neki h ez a kínos szitu de nem maradok egy percnél tovább, nem kell se bor se forró tea, pedig kérdezgette. Felmentünk én beszaladtam a wcbe, utána kicsit megigazítottam a sminkemet az egész nem lehetett több 3-4 percnél, mire kilépek tipikus filmes félhomály, és ott ül a kanapén egy szál semmiben.. Én teljesen leblokkoltam aztán kb szó nélkül kirohantam a lakásból, a földszinten még hallottam h a 3.-on kiabál valamit.. utána írt h bocsánatot kér meg minden, de aztán már nem nagyon akartam több randit..
2021. jún. 18. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Neeeee 12-es:D Jézusom:D Mit írt utána, hogy ismerkedne még veled komolyan?:D
2021. jún. 18. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Nagyon király történet. :)

2021. jún. 18. 20:11
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Amikor nekem kellett fizetni nő létemre
2021. jún. 22. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen már velem is volt. Rendelt vagy 3 whiskyt magának, én 1 pohár bort ittam, aztán kiderült 1500 van nála, ugye kipótolom? 😀

De még csak nem is az, hogy rosszul emlékezett vagy valami, tudta végig, hogy a sajátját sem tudja kifizetni.

2021. jún. 23. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!