Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a leggázabb randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a leggázabb randi története?

Figyelt kérdés
Na kinek mi volt a leggázabb?

2021. jún. 16. 14:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
93%
Mikor el sem jött a randira.
2021. jún. 16. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Berugtunk és a padlásukon szexeltünk, a szülei meg kitessékeltek, és nem beszéltünk többet.
2021. jún. 16. 15:01
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
amikor egy 20 évvel fiatalabb képpel roadshowzott társkeresőn és megjelent egy öreg, alkesz fószer a randin..🤢
2021. jún. 16. 15:02
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Két brutál gáz randim volt.

1. Annyira nem jött be a pasi már képeken sem, de azért találkoztam vele, mert egész kedvesnek tűnt. Késett a buszom, azt mondta, hogy semmi baj, addig eszik valamit. Én egyébként sem voltam éhes. Na a hülyéje mégis megvárt vele (fogalmam sincs miétz, mert abban a 20-25 percben mire odaértem simán megehette volna). végig kellett néznem, ahogy elcsámcsogja a büdös főzelékét. Iszonyat buta volt, és közönségesen is volt felöltözve. Mikor megette a kajáját azon agyaltam már, hogy hogy jöjjek el:D Mire közölte, hogy nem úgy nézekk ki, mint a képeken, úgyhogy ő most lelép. HÁLISTENNEK!

2. Egész jóképű volt a srác, meg elég nagydumás is. Élőben akkora bunkó volt, mint a ház. Az egy dolog, hogy nem kérdezett rólam semmit, és ő beszélt végig MAGÁRÓL, de nem hagyott szóhoz jutni sem. Mikor elkezdtem volna beszélni, nem állt meg, hanem hadart ugyanúgy tovább:D Ő evett valamit, én nem akartam már olyan későn enni. Miközben lógott a kaja a szájából, odaböfögte hogy "Hát te amúgy jól el vagy hízva" így a szemembe:D Annyi igaz ebből, hogy a képekhez képest kb 3-4 kg-val voltam több, de nem voltam durván elhízva. Mondjuk pont ő beszélt a sörhasával, meg a tokájával. Köpni-nyelni nem tudtam:D

2021. jún. 16. 15:07
 5/16 anonim ***** válasza:
98%
Mikor egy háziállattal együtt akart volna szexelni velem. Eliszkoltam.
2021. jún. 16. 15:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Odállitott 10 évvel idosebben, 15 kilóval koverebben, kopaszodva, igénytelen, koszos nadrágban. Meg sem ismertem. Köze nem a képhez.
2021. jún. 16. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Mikor a harmadik randin moziba mentünk és a csaj elkezdte simogatni a nadrágomon keresztül a farkamat, egészen finoman csak, én meg már ennyitől beleélveztem a gatyámba... Na az baromi kínos volt, főleg h még ki is nevetett a csaj...
2021. jún. 16. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első 3 randin minden szuper volt. Aztán a 4. randira nem jött el. De nem szólt hogy nem fog jönni. A találkozó előtt 1 órával nyögte be messengeren hogy nem biztos hogy komolyat akar. Mindezt úgy hogy tudtam hogy akkor már rég a vonaton kellett volna lennie. Tehát arra sem volt képes hogy már reggel szóljon hogy nem jön. Én meg hajat mostam sminkeltem stb hogy időben elkészüljek.
2021. jún. 16. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

mondtam neki, h milyen magas vagyok (180), illetve voltak rólam képek is, valósak, nem beállítottak, sőt rosszabbak mint élőben. 99%-ban azt kapom, hogy jobban nézek ki élőben mint a képeken, nos.. ő azzal nyitott h kövér vagyok és alacsony..

aztán.. volt 3 randim, ahol nemtudom hogy sikerült így sorban, de mindig a csaj kb +15val volt több mint a képeken. Alapból sem vékony, sportos csajokkal ismerkedem, hisz én sem vagyok az, így a képeken a cuki husis csajok eléggé máshogy néztek ki.. majd 4. randi, mondom a csajnak h izgulok, mert hogy jártam 3x.. fel sem ismertem őket. válasz, hogy ő majd felismer. itt már sejthettem volna, hogy mi lesz.. hát őt sem ismertem fel. de végülis mindenkivel kellemesen elcseverésztem, nem akartam megbántani őket.

igaz nem randi a másik, de eléggé tré volt. 2x randiztunk egy csajjal, második randi után egy ismerőstől jön üzenet, hogy "hallod szólj már a csajnak h mikor veled randizik ne nekem írkáljon, hogy b45zn1 akar velem".

asszem valahol itt hagytam fel az ismerkedéssel tavaly. :D

2021. jún. 16. 17:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az állítólag 35 éves férfi élőben 55 volt inkább, 20 éves képeket töltött fel, bajuszt növesztett és max 160 centi volt a megadott 175 helyett.

Ha nem lenne elég, kiderült, hogy házas.

2021. jún. 16. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!