Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiányoznak senkinek Alpha Male rendez-vous systhemái és philosophicus ideái?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 13:51
2/9 anonim 

válasza:

Nem, én kifejezetten örülök, hogy legalább ő eltakarodott és már nem kell a modoros, humortalan baromságait olvasnom.
3/9 anonim 

válasza:

De, nekem hiányzik. A párommal együtt néztük a kérdéseit, és még mindig szoktunk charmos alpha malesen beszélni egymással :D
4/9 A kérdező kommentje:
Magnificant stylusa magával ragadó volt!
2021. jún. 14. 15:53
5/9 anonim 

válasza:

Classica philosophia a kedvencem.
6/9 anonim 

válasza:

Jé, most így mondod: sokáig nem mondta a h*eségeit, és most előkerül ismét a szele?
Inkább hallgassuk őket:
7/9 anonim 

válasza:

Megint egy olyan kérdés, amit nem magyarul írtak.
8/9 anonim 

válasza:

Nekem kicsit hiányzik. Jó buli volt
9/9 anonim 

válasza:

Jajj, nem tudtam már, mi hiányzik?
Merre voltál mostanában, kérdező? Rég jártál itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!