Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs saját életem, nem lesz jó a küszöbön álló párkapcsolatom sem, mert needy leszek? De honnan akasszak most le hirtelen barátnőket magamnak? 40/N
Akkor ehhez keress partnert. Keress tudatosan olyat, aki hasonló igényekkel rendelkezik, vagy fogadd el, ha annak akit választasz igénye van programokra. Ismerek több olyan párt is, ahol a nő otthon ül, a férfi meg időnként megy a hobbija kapcsán valamerre, vagy a barátaival aztán ennyi. Nálunk mindketten megyünk külön és együtt is. Sok ember el tudja fogadni, ha neked ez elég, ha közben őt nem korlátozod, nem zsarolod érzelmileg, nem sértődsz meg, vagy leszel féltékeny. Csak általában ha az egyik fél otthon ülős, ezt várja a társától is. Így pedig egy börtön annak, aki mozgalmasabb életet szeretne. Emellett azt is szemelőtt kell tartanod, ha a másiknak több én időre van igénye, mert az is hamar megöli a kapcsolatot, ha ragacs vagy.
Tehát figyelned kell a másikra és annak igényeit szemelőtt tartani, de igaz ez minden kapcsolatra egyébként.
Ertem.
Meg nem a parom,csak egy randink volt.
En csak attol felek,hogy mi van, ha eleve nem lesz ebbol kapcsolat, mert nem leszek eleg vonzo szamara, mert nincs sajat eletem, azaz baratnoim, egyeb kapcsolataim. Allitolag az a vonzo no, aki a pasin kivul masokkal is beszelget, baratkozik, elmegy ide-oda. Nemcsak a pasijara var, hogy majd ok ketten mennek valahova.
A kerdesem erre iranyult volna.
Amugy az egyedulletet mindig jol viseltem, szerintem introvertalt vagyok leginkabb. Jol megvagyok a magam tarsasagaval.
A pasimra se akaszkodnek ra, ha nem lenne internet a vilagon.
Kicsit fuggo vagyok a digitalis technologiatol.
Nem feltétlen szükséges külön barát/barátnőt még becserkészned pluszban.
Írd össze, mi érdekel a világban, mit szeretnél tevékenykedni, munkálkodni, nézz körbe, milyen képzések, tanfolyamok vannak azokon a területeken, akár online, akár élőbeliekre értve, vedd itt fel a kapcsolatot 1-2 emberrel. Ez utóbbi nálam részben megy, sikerült itt.
Ez nem vonzalom szempontú dolog. Inkább csak úgy általánosságban megbízhatóbb hatást kelt az, ha vannak emberi kapcsolataid. Mert ha nincs, akkor az jelezhet valamiféle gondot... az ember olyankor elgondolkodik, hog vajon miért nincs? Valami gond van?
Pesig ját semmi gond nincs veled, csak introvertált vagy, és csak kevés, de tartalmas kapcsolattal töltődsz fel, vagy éppen a hobbijaidfal, nem pedig nagy társasággal,kicsapongással.
Farkas Líviának könyve és tanfolyamai is vannak, nekem sokat segített már eddig is.
"En csak attol felek,hogy mi van, ha eleve nem lesz ebbol kapcsolat, mert ..." Szimpatikus? Tetszik? Érdekel? Akkor találkozz vele, és majd megismeritek egymást. Mitől félsz? Ha nem lesz ebből kapcsolat, akkor lesz mással. És ha lesz, akkor csakis azért lesz, mert tisztelitek, becsülitek egymást, jól érzitek magatokat együtt és örültök, hogy együtt lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!