Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nincs saját életem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs saját életem, nem lesz jó a küszöbön álló párkapcsolatom sem, mert needy leszek? De honnan akasszak most le hirtelen barátnőket magamnak? 40/N

Figyelt kérdés
Két éve nincs munkám, kollégáim tehát nincsenek, barátnőim utóljára a főiskolán voltak, 200 kilométerrel távolabb lévő városban.
2021. jún. 13. 16:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nincs saját életed? Most is élsz valahogy, szeretsz ezt-azt és csinálsz dolgokat. Ez az életed.
2021. jún. 13. 16:54
 2/33 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy ahhoz,hogy ne legyek needy, tulsagosan ragaszkodo, kell, hogy legyen sajat eletem, a pasimon kivul masokkal is jol erezni magam, idot tolteni.

En csak itthon szoktam lenni es hazimunkat vegzek es internetezek jelenleg, meg boltba elmegyek ennivaloert, meg munkat keresek. Sportolni is szoktam a parkban, vagy otthon a szamitogep elott.

Ennyi az eletem mostanaban.

2021. jún. 13. 16:58
 3/33 anonim ***** válasza:
58%
Első körben tanulj meg magyarul!
2021. jún. 13. 17:00
 4/33 A kérdező kommentje:

Van itt olyan, akinek nincsenek baratnoi, csaladtagok, kollegak, akikkel beszelget,elmegy ide-oda, egyedul csak a pasija van szamara es megis mukodik a kapcsolat?

Legyen sajat eletunk, sajat erdeklodesi korunk, hobbink! Ne allandoan a pasi nyakan logjunk! Egyedul is legyen teljes az eletunk! Azt olvastam.

2021. jún. 13. 17:03
 5/33 A kérdező kommentje:

3-as, szerintem a tulsagosan ragaszkodo talan nem fedi teljesen egeszeben a needy szo jelenteset, az annyira sokretu, azert hasznaltam.

Te hogyan mondanad magyarul?

2021. jún. 13. 17:05
 6/33 A kérdező kommentje:
A needy az olyan rászorult, szeretetkoldus, onbizalomhiányos, tulsagosan ragaszkodo, masoktol fuggo, stb. Nincs ra egy bizonyos magyar kifejezes.
2021. jún. 13. 17:07
 7/33 A kérdező kommentje:
A tarsashazban, ahol lakom, harom szomszeddal is probaltam mar baratkozni az elmult evekben, hivtam kozos konkret programra oket tobbszor is, de nem jottek.
2021. jún. 13. 17:19
 8/33 anonim ***** válasza:
53%
nem is értem miért
2021. jún. 13. 17:24
 9/33 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked Farkas Líviát - [link]
2021. jún. 13. 17:28
 10/33 A kérdező kommentje:
8-as, miert?
2021. jún. 13. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!