Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs saját életem, nem lesz jó a küszöbön álló párkapcsolatom sem, mert needy leszek? De honnan akasszak most le hirtelen barátnőket magamnak? 40/N
Olvastam, hogy ahhoz,hogy ne legyek needy, tulsagosan ragaszkodo, kell, hogy legyen sajat eletem, a pasimon kivul masokkal is jol erezni magam, idot tolteni.
En csak itthon szoktam lenni es hazimunkat vegzek es internetezek jelenleg, meg boltba elmegyek ennivaloert, meg munkat keresek. Sportolni is szoktam a parkban, vagy otthon a szamitogep elott.
Ennyi az eletem mostanaban.
Van itt olyan, akinek nincsenek baratnoi, csaladtagok, kollegak, akikkel beszelget,elmegy ide-oda, egyedul csak a pasija van szamara es megis mukodik a kapcsolat?
Legyen sajat eletunk, sajat erdeklodesi korunk, hobbink! Ne allandoan a pasi nyakan logjunk! Egyedul is legyen teljes az eletunk! Azt olvastam.
3-as, szerintem a tulsagosan ragaszkodo talan nem fedi teljesen egeszeben a needy szo jelenteset, az annyira sokretu, azert hasznaltam.
Te hogyan mondanad magyarul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!