Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen benyomást vált ki nálad az, ha a nő a randin csak a saját párkapcsolati múltjáról akar beszélgetni, mint egyedüli beszédtéma?
Utálni fogom a randit, de ha szóvá teszem, én vagyok az érzéketlen barom, aki nem is kell a nőknek.
Ha én panaszkodok az exeimről, akkor meg én vagyok a lúzer, aki nem is kell a nőknek.
azt, hogy akik meg nem beszélnek ilyenekről , azok rutinos és tapasztalt randizok, de attol még ugyanugy kibujhat a szög azoknál is a zsákbol, hogy mennyi minden nem stimmel velük, a kapcsolatunkban.
sztem ez csak annyit jelent, hogy a nő nem rutinos és tudatos randizo, nincs tisztában a ki nem mondott randizási alapszabályokkal. és persze nyilván nem dolgozta még fel a korábbi sérelmeit. de ettől még aki profin randizik és levesz a lábamrol, az is lehet tök ugyanilyen nő, csak később veszi le ezt az álarcot...
szoval önmagában ettől nem dobnám, ha máskülönben érdekel. persze rá kéne jönnie, hogy nem zudithatjuk vadidegenekre a gondjainkat, de ennyiből még nem derül ki, hogy működhetne-e a kapcsolatunk vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!