Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nincs saját életem, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs saját életem, nem lesz jó a küszöbön álló párkapcsolatom sem, mert needy leszek? De honnan akasszak most le hirtelen barátnőket magamnak? 40/N

Figyelt kérdés
Két éve nincs munkám, kollégáim tehát nincsenek, barátnőim utóljára a főiskolán voltak, 200 kilométerrel távolabb lévő városban.
2021. jún. 13. 16:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Beleneztem. Ott pontosan melyik irast ajanlod?
2021. jún. 13. 17:31
 12/33 A kérdező kommentje:

Nem talalok semmi olyat,amit ne tudtam volna eddig is, a blogban.

Nem fogott meg. Ilyesmiket barhol olvashatok...

Hogyan legyek boldog egyedul? Vagy melyiket olvassam?

Tizenketto egy tucat irasok szerinttem.

2021. jún. 13. 17:35
 13/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem olyan rossz.

De kulonosebben nem fog meg.

2021. jún. 13. 17:38
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem akkor vállalj túlórákat, keress másodállást, szervezz délutáni programokat (sport-edzés nagyon hasznos, de bármilyen hobbi jó lehet). Orvoshoz is érdemes járogatni már ebben a korban. Elmegy vele az idő...
2021. jún. 13. 17:55
 15/33 A kérdező kommentje:

Orvoshoz😀nincs ra idom

Nincs munkahely🤔

Sportedzes: nincs jovedelmem

2021. jún. 13. 17:58
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ülj tovább egyedül és/vagy lógj a párod nyakán örökre.

Az emberek többsége tudja milyen hobbit szeret, mi teszi boldoggá. Ha téged semmi, akkor első körben ezen a vonalon merengj. Aztán ezen hobbikon keresztül megismer más embereket, belép ezzel foglalkozó Facebook csoportokba, ha ért is hozzá tanácsot ad, beszélget és kialakulnak emberi kapcsolatai. Ha olyan, amit lehet többen egyszerre csinálni (pl túra) belép túra csoportokba, ahol elmegy mások által szervezett túrákra és ott beszélget, vagy maga talál ki egy jó útvonalat és keres hozzá társaságot. Ezt te is megtehetnéd a sport segítségével nem tudom mit szoktál csinálni, de tuti van ezzel foglalkozó Facebook csoport, ahol a közösség tagja lehetsz, beszélgethetsz, kereshetsz a sporthoz társaságot.

Elkezdhetsz olvasni, kötni, horgolni, rajzolni, színezi, festeni, írni, faragni, pirográf ölni, gravirozni is, ha nem akarsz/tudsz barátkozni, azzal is rengeteg idő megy el, ami alatt nem a párod nyakán lógsz és ha már megy, ezek kapcsán is lehet ismerkedni másokkal, akik ugyanilyen hobbit űznek. Az olvasás ráadásul fejleszti a belső képalkotó képességet, fantáziát, kreativitást, ha olyan a téma, tágítja az ismeretköröd szókincse, fejleszti a hosszútávú memorirád. Az összes előbb felsorolt tevékenység fejleszti az agyad, a finommotorikád, szem-kéz koordinációd, monotónia tűrőképességed, lefoglal, ellazít, az alkotás örömét adja, önbizalmat ad, ha jó vagy benne és fejlődsz stb. Ezeken felül pedig színesíti az életet és ad beszélgetéshez témát, főleg az olvasás.

Ha neked jó, ahogy most van, maradj így. Csak azért, mert a többség szerint az az egészséges, ha van hobbid, van érdeklődési köröd, van életed és a legtöbb ember igényli az én időt, még maradhat olyan az életed amilyen, csak akkor hasonló partnert keress. Sokan élik ezt a szürke számomra felfoghatatlanul egysíkú és egyforma életet. Így simán van esélyed olyan párt találni, akivel együtt bambulhatjátok a tv-t, nyomkodhatjátok egymás mellett a telefont, esetleg együtt tornázhattok, vagy amit csinálni szoktál. Tényleg sokan vannak akiknek munka, házimunka, tv szentháromságban telik az élet. Nem lennél egyedi ilyen téren.

Azt kéne kitalálni, te a jelen életeddel boldog vagy-e? Ha igen szard le másnak mi válik be, hogy jó, vagy mit tart normálisnak. Ha nem, abba az irányba változtass amerre szerinted érdemes elindulni.

2021. jún. 13. 18:16
 17/33 A kérdező kommentje:
A nővérem csalados,kulfoldon el. Evi egyszer talalkozunk.
2021. jún. 13. 18:17
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen a teve sok idot elvesz.
2021. jún. 13. 18:28
 19/33 A kérdező kommentje:

Munka, hazimunka, tévé szentharomsagban elek, ha van munkam, igen. Ez igaz.

En igy boldog vagyok szerintem, baratnok nelkul is...

2021. jún. 13. 18:31
 20/33 A kérdező kommentje:
16-os,neked mi az eleted? Milyen?
2021. jún. 13. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!